ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 01:25:45 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  
Autor Tema: Poklon za mladu  (Pročitano 2204 puta)
IgorK
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Новембар 27, 2009, 03:53:19 »

Meni se nekako podrazumeva da poklonim nesto buducoj supruzi na dan vencanja, znam sta voli, ali sta bi bilo najprikladnije za taj dan?
Sačuvana
Lazar NS
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #1 poslato: Новембар 30, 2009, 10:25:36 »

ja sam svojoj ženi poklonio sat i to jako skup i sat koji je dugo želela....Oduševila se...skroz...
Sačuvana
Zeljko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Новембар 30, 2009, 01:28:42 »

To nije losa ideja, i ja razmisljam o tome, prsten ce da dobije u svakom slucaju,  Smeško, moja buduca gospodja je nekako modni tip pa se zalepi za sve sto nosi Viktorija Bekam    Smeško...jes da ja bas nisam Dejvid, ali cu se potruditi da to bude nesto luksuznije, krajnje je vreme da bacim pogled na one njene casopise... tesko meni... Namigivanje
Sačuvana
Jefta
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Децембар 01, 2009, 04:31:30 »

ej,pa to je stvarno sjajna ideja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neki dobar komad garderobe - krzneni ili knjiga?
Sačuvana
Verica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Децембар 04, 2009, 11:08:38 »

Momci, moram malo da vam se umesam u temu. Necete vi daleko da dogurate ukoliko se sami medjusobno budete savetovali, bez zenske pomoci. Nije da vas podcenjujem, daleko bilo Zelenko, ali ipak su sve zene po malo komplikovane. Probajte da u toku neke setnje ili kupovine izmamite sta ona stvarno voli. Jaooooo a ne kao ovaj moj, kad mi je pretprosli rodjendan kupio neki dzemper, koji cak ni iz pristojnosti nisam mogla da obucem Tužan
Sačuvana
Ambasador
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #5 poslato: Децембар 04, 2009, 07:58:54 »

Cini mi se da ovde postoji tema o donjem vesu...skup i cipkast ves...i najrazlicitije boje za duge,strasne i slatke bracne noci...i dane.... Namigivanje Namigivanje Namigivanje
Sačuvana
Valentina
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #6 poslato: Децембар 07, 2009, 12:14:51 »

Ja bih volela da dobijem nesto sto odavno zelim, sto ce biti specificno, drugacije  a da opet bude i malo iznenadjenje. Spisak vec imam pa mom dragom nece biti tesko! Cheesy
Sačuvana
DjoleDjole
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #7 poslato: Децембар 08, 2009, 08:13:02 »

Ja mojo budućoj ženici priprema iznenadjenje....potpuno!!!!Šokiraće se....sve što žena želi....
Sačuvana
Peca
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Децембар 09, 2009, 09:19:52 »

Ja cu svojoj dragoj pokloniti jednu prelepu ogrlicu.
Sačuvana
Misko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Децембар 10, 2009, 11:14:09 »

Pa moj plan je da se najpre na dan svadbe napravim lud i ne poklonim joj nista a onda da je tek po povratku sa medenog meseca iznenadim nekim uzasno skupim poklonom...pa neka zna koliko sam se trudio i stedeo! i mocice da se pohvali drugaricama koje me stalno nesto ogovaraju! Neodlučan
Sačuvana
Maki
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Децембар 14, 2009, 12:24:53 »

E Misko, drugarice ce u svakom slucaju da te ogovaraju Neodlučan i kad uradis dobro i kad uradis nesko kako ne treba. Zato gledaj da tvoja buduca bude zadovoljna i srecna a za ostale...ko mari. U svakom slucaju treba pitati ukoliko niste sigurni u njene zelje.
Sačuvana
Vladimir
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Децембар 14, 2009, 02:52:44 »

Pokloni...kako jednina...nema jednog poklona...nego više manjih....to ynam da moja draga voli...i svaki sa poovodom....
Sačuvana
Marko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Децембар 14, 2009, 03:52:28 »

Ja idem na proverenu varijantu - neki skup i ekskluzivan nakit!!
Sačuvana
Bubi
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #13 poslato: Децембар 18, 2009, 01:29:07 »

Kazu da koliko cenite nekog, takav mu i poklon poklanjate.....a je se potpuno slazem. Naravno, u skladu sa mogucnostima, ali kad vam je stalo do nekog, sigurna sam da se nadje nacin da se kupi bas ono sto voljena osoba prizeljkuje  Namigivanje
Sačuvana
Sara
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Децембар 21, 2009, 11:22:19 »

Bubi za predsednika!!!! Hahahaha....to je i moje misljenje. Nista za dodati ni za oduzeti!
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!