Aleksandra
Jr. Member

|
 |
« poslato: Септембар 14, 2009, 12:22:37 » |
|
Zdravo svima! Evo i mene, jos jedne uspanicene i uzurbane mlade...:-))..Iako je moje vencanje tek sledece godine, na prolece, zanima me gde bih mogla da dobijem neke fantasticne cvetne aranzmane i dekoraciju..ali da budu totalno drugaciji, bez onih visokih vaza, pa buket na vrhu i poneki kristal na stolu i to je to...Super mi je ona kombinacija cveca, stakla i ogledala...plus neke zive boje pa jel znate kome bih mogla da se obratim? Hvala puno! :-))
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tanja
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Септембар 14, 2009, 08:16:26 » |
|
Ne znam koliko para planiras da potrosis? Ove godine sam isla na dve svadbe i to kod sestre gde sam i ja delimicno ucestvovala u organizaciji, i kod porodicnih prijatelja. Prijatelji su iznajmili organizatorku i bilo je gala lepo i gala skupo, mada su oni to i hteli, svaki detalj je pricao 100 jezika. A sestra je kupila casopis Reci da i pronasla cvecaru Elit u Zemunu. Ja tako nesto nisam videla ni po stranim casopisima, zena je (vlasnica) genijalna. Dogovorile su se do koliko para, koji je fazon vencanica, koji je restoran i ona joj je dala nekoliko varijanti da nismo mogle da se odlucimo. Videcu da je nagovorim da okaci slike na sajt pa da vidis o cemu pricam. Mislim da tamo rade sasvim drugacije od ostalih i da vredi pogledati.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zorica
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Септембар 15, 2009, 08:49:29 » |
|
Draga moja,ja se udajem 18 oktobra ove godine i duuuugo sam trazila cvecara po ukusu!Prvo sam pokusala onako privatno da iznajmim cvecarku koja ce specijalno za mene da uradi aranzmane,ali to se pretvorilo u debakl  pa sam onda mudro odlucila da se malo posvetim i pogledam domace casopise a bogami i strane i moram priznati da sam i ja dosla do Goce iz Elita.Ono sto sam videla je neopisivo!Tako da ja znam ko je zaduzen za moje cvece.Moja drugarica, koja se udala letos je angazovala devojke iz Kazablanke i stvarno su uradile super posao.Eto da malo prosirimo izbor 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Aleksandra
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #3 poslato: Септембар 15, 2009, 11:15:10 » |
|
E hvala puno! Moracu da potrazim tu Gocu!  Ma ja hocu dda to bude nesto skroz ludo i drugacije a sad za parice....pa valjda nece ovaj moj nesto da stedi!  ))! Imam ja puno ideja, prosto ne znam sta bih pre!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
silvija
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Октобар 14, 2009, 08:10:24 » |
|
Ja sam sve nasla u casopisu i samo cu da odnesem da mi naprave iste aranzmane.Cula sam za Draganu i Branku da su najbolje,idem uskoro da dogovaram pa cu bas da vidim koliko to zadovoljstvo kosta
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mihajlo
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Новембар 01, 2009, 09:27:18 » |
|
Ja imam srece jer se moja devojka bavi cvecem tj ima svoju cvecaru i priznajem da je vec mene uvukla u te stvari tako da ja sad bez problema provalim ko radi dorbo svoj posao a ko ... bas i ne  Ruze su uvek u modi!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nevenka
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Новембар 05, 2009, 02:17:54 » |
|
Ja sam za cvetne aranzmane koji se sastoje i od nekih neuobicajenih detalja kao sto su male paprike,dunje,sargarepice i mini kukuruzi.Takvi aranzmani su idealni za zimska vencanja.Jos ako je svadba mala i oseca se miris cimeta u vazduhu....prava idila
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zvoncica
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Новембар 06, 2009, 12:21:50 » |
|
E to je stvarno super, ko kaze da zimska svadba ne moze da bude interesantna. Ja pravim veridbu malo pre Nove Godine i sve ce biti u tom jelke-pahulljice fazonu. Jos kao dete sam najvise volela te novogodisnje praznike i jedva cekam da neke od tih detalja uvrstim i u ovakve proslave. Sta moze biti romanticnije od vatre u kaminu, sveca i snega koji napolju pada, ma ko na filmu! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivan Valjevo
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 12, 2009, 09:59:13 » |
|
Sta je to sa zenama i cvecem??Nikad mi nece biti jasno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Andja
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 18, 2009, 11:59:41 » |
|
Jel se kaze-svaka zena je nezni cvetak koga treba paziti 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vojin
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Новембар 25, 2009, 02:08:29 » |
|
Meni su sve zene - cvece (iz moje baste) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Malena82
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Новембар 30, 2009, 01:35:29 » |
|
Ja cu imati par velikih egzoticnih aranzmana, mada pregovaram sa dekoraterima da mi ubace negde i neku fontanu, valjda to nije tako neizvodljivo.... jos neka velika sarena ptica...sta mogu kad volim tako te vesele lude stvari? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bosiljka
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Децембар 11, 2009, 11:37:01 » |
|
Jaoooooo fontana, velika sarena ptica?  ? Ma da ubacis ti i neke divlje zivotinje pa da bude bas egzoticno? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lola
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Децембар 16, 2009, 11:26:32 » |
|
Hahahahaha e bas ste duhovti  . Dekoracije je uglavnom odraz stila buduce neveste, mada ako je taj stil diskutabilan  , mogu profesionalci poraditi na njemu. Toliko sada ima tih agencija za organizaciju, mada sam ja za mnoge cula, pogotovo ove manje, da su neozbiljne i diletantske!!!. Oprezno sa njima i samo po preporuci!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Party Girl
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Децембар 25, 2009, 12:00:08 » |
|
Znate sta,mozda se i cini da cvece i nije toliko bitno ali barem aranzman na mladenackom stolu i bidermajer ne smeju da omanu!Bila sam na jednoj svadbi gde ja na mladenackom stoju stajala suza,Boze me oprosti!Pa nije bitno samo staviti neko cvece na sto nego to treba da ima neku poentu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|