Malena82
Newbie
|
 |
« poslato: Децембар 09, 2009, 09:39:35 » |
|
Drage drugarice pomagajte! Danima vec razmisljam u kakvu bih se haljinu mogla presvuci posle 00-00h  Da li da to bude neka skroz luda haljinica potpuno suprotna u odnosu na vencanicu ili opet neka duga elegantna haljina?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Rada
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Децембар 09, 2009, 11:01:33 » |
|
A gde ti planiras posle 00 h  Ja inace nisam pristalica toga da se mlada presvlaci. Kakva si ti mlada ako jednom u zivotu ne mozes da izdrzis u vencanici ceo dan  Meni ne pada na pamed da moju skidam dok ne udjem u spavacu sobu  . Jedino u slucaju da slavis i drugi dan, pa neka opustenija varijanta, e onda mozes neku lepu haljinicu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Misko
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Децембар 10, 2009, 11:21:59 » |
|
Tacno tako Rado-kakva je to mlada pa da ne moze da izdrzi u vencanici? Necu da mi se moja draga tamo posle ponoci izmesa sa ostalim devojkama-mora da bude posebna!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maca
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Децембар 10, 2009, 01:44:20 » |
|
Hahahaha pa da ne pomesas mladu sa ostalim devojkama, i pogresnu da odvedes na prvu bracnu noc!!!???  . Stvarno je suludo presvlaciti vencenicu. Em je to jednom u zivotu, em je vencanica posebna i kad vec tolike pare das za nju i sa tolikom ljubavlju je biras, pa neces valjda da je nosis do pola dana a od pola u neku obicnu da se presvuces. Bas su mi jako smesne sve one zene koje dodju na svadbu kao gosti ili kao kume, pa se kao nesto tamo presvlace, kao da ih neko ocenjuje. Uzas!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bosiljka
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Децембар 11, 2009, 11:30:45 » |
|
Meni nije toliko strasno ako neko planira da se presvuce u neku elegantnu haljinu. Mozda se neko ne oseca udobno u vencanici, niti prijatno a mora da ispostuje tradiciju. Znam isto da neke mlade budu u klasicnoj dugoj vencanici, sa normalnim dekolteom kao sto i prilici dogadjaju, a onda se posle presvuku u grand-parada ultra uske, do pupka dekoltovane haljinice??? E to mi vec nije jasno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marko
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Децембар 14, 2009, 10:41:51 » |
|
Ja bih svojoj buducoj preporucio da nadje neku kratku haljinicu jer nemam nameru da je vodim u provod, onako nas dvoje sami, kao kad smo poceli da se zabavljamo, a ona da mi leprsa po klubovima u vencanici! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maki
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Децембар 14, 2009, 12:11:23 » |
|
Meni ne pada na pamet da se presvlacim!!! Pa toliko sam mastala o prelepoj vencanici kakvu cu nositi, i sad kad je skoro dosao taj dan ja da se presvlacim  Stvarno je jedinstven osecaj nositi vencanicu i necu da ga propustim ni za sekund. Mada sam vidjala u klubovima i mladu sa sa sve vencanicom kako djuska i super se provodi. Uopste im nije smetala jer su bile presrecne!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lola
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Децембар 16, 2009, 10:58:10 » |
|
Ja cu imati usku krem haljinicu  , i uopste ne mislim da ima bilo sta lose u tome sto cu presvuci vencanicu!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vila2000
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Децембар 17, 2009, 11:34:23 » |
|
Ja volim da menjam haljine i preko dana se presvucem 100 puta. i volim da izgledam drugacije i hocu i na svom vencanju da izvedem mali performans. Imacu 3 haljine, sve ce biti bele ali razliciti modeli. Dobro, sreca moja pa mi je najbolja drugarica dizajnerka!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Stasha
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Децембар 17, 2009, 03:42:47 » |
|
Ja sam vec izabrala KRV crvenu haljinicu,usku i od satena.Imacu i rajf sa cveticem u istoj boji i cipelice koje se slazu uz celu kombinaciju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lady Gaga
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Децембар 17, 2009, 04:09:34 » |
|
Srebrna haljina  ...ali necu u detalje....da ne iskopirate 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bubi
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Децембар 18, 2009, 01:37:29 » |
|
Necu skinuti svoju prelepu vencanicu, sigurna sam, ni za zivu glavu  ....jedino kad padne prva bracna noc 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sara
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Децембар 21, 2009, 11:18:09 » |
|
Ha, mi cemo praviti drugi dan posle svadbe nesto kao zurkicu za mlade  . Bice sve dozvoljeno cak razmisljamo i o maskenbalu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ana Milic
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Децембар 22, 2009, 11:14:05 » |
|
Na dan svadbe se sigurno necu presvlaciti, ali sutra vece za 15 ak mladih pravimo zurku, tako da cu imati prelepu crno belu uusku haljinu!!! Ni meni se ne dopada kada se mlada presvuce...prosto nije vise "mlada" 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Teodora
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Децембар 22, 2009, 04:23:32 » |
|
Imaću dugu, korset, crvenu haljinicu.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|