Anastazija
Newbie
|
 |
« poslato: Децембар 11, 2009, 03:26:50 » |
|
Sve vidim ovde neke komentare kako su devojke znale da je on taj pravi, princ na belom konju? Pa kako ste vi momci znali da sa tom damom hocete da provedete ceo zivot?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vladimir
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Децембар 14, 2009, 02:57:06 » |
|
Cim sam je video...znao sam...kada sam je poljubio...tek tad sam bio sto posto siguran...Oseti se to...da se ne lazemo...oseti se...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marko
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Децембар 14, 2009, 03:50:02 » |
|
Dan za danom i uvidis da taj neko ima toliko divnih osobina...pa kad sve saberes, ne mozes da ne volis to pametno, lepo stvorenje... ko je lud da takvog nekog pusti nekom tamo....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gisele
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Децембар 15, 2009, 10:18:21 » |
|
Lose bi se proveo moj dragi da me nije izabrao... koliko sam mu ugadjala, sta sam sve radila za njega, zgotivila i mamu i tatu i drugare... gde da nadje bolju??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Igor Igor
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Децембар 15, 2009, 04:27:30 » |
|
Gisele...ti si moj idol.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Karolina
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Децембар 16, 2009, 11:06:29 » |
|
Ja nekako mislim da je to sve do nekakve hemije.... nesto sto ne mozes da opises, kao da se jednog jutra probudis i shvatis da je ta osoba postala deo tvog zivota i jednostavno nema razmisljanja.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lola
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Децембар 16, 2009, 11:17:24 » |
|
Moj dragi ne voli bas nesto da pise po forumima iako naravno uvek ima komentar, ali evo ja cu reci umesto njega. Ja sam put do njegovog srca nasla preko njegovog stomaka  . To je jedini i najsigurniji nacin da bude samo moj, jer....cak sam prevazisla u kuvanju i njegovu mamu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pedja
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Децембар 21, 2009, 03:36:59 » |
|
Lolo,svaka cast...i ja sam pao na snicle u sosu od kupina...aha...moja draga je zmaj...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Suncica
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Децембар 24, 2009, 03:04:08 » |
|
Hahahaha, e ovo mi je za sada favorit tema! E samo da vam kazem, mi smo tako fine samo u pocetku, kuvamo, spremamo, cutimo i klimamo glavom i...smeskamo se...a posle..  ....se samo smeskamo....hahahahaha...salim se (delimicno  )
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
KristinaNBG
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Децембар 25, 2009, 11:22:49 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Magdalena
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Децембар 28, 2009, 11:09:41 » |
|
Moj dragi je bio bas, bas uporan i sto se kaze, dugo me je jurio!  On kaze da ga je odusevilo sto sam isla sa njim na utakmicu i sto su me zgotivili njegovi drugari....Posle se ispostavilo da imam i druge kvalitete..ha ha ha ha
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Romeo
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Јануар 04, 2010, 01:29:24 » |
|
Ja ne mogu da izdvojim nijednu odredjenu osobinu zbog koje sam odlepio... ne znam, kad saberem sve ono i za i protiv, i sta volim vise a sta manje...ispada da mi je zapravo cela ta kombinacija dobitna!! To je ona, jedna i jedinstvena....bas za mene!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ValentinaM
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Јануар 08, 2010, 09:41:43 » |
|
Blago vasim buducim zenama i muzevima kad ste svi tako duhoviti 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lela
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Јануар 13, 2010, 10:42:34 » |
|
Ovaj moj mi je tu nesto glumio i samo sam mu jednog dana rekla da je toliko tezak, nezgodan, da ume da bude i jako fin i surov ponekad ali da ga ja ipak volim iako sam se hiljadu puta pitala pa gde bas on da mi se dopadne!!! To ga je odusevilo!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bata
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Јануар 19, 2010, 02:53:17 » |
|
Pa,moram da priznam da ja to nisam bas odmah znao  opak je proslo par meseci poznanstva i zabavljanja pa sam skontao da je Maja prava zena za mene a na srecu i onaje shvatila da sam ja pravi covek za nju.Znaci-sve se desilo na obostrano zadovoljstvo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|