ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 01:31:33 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  
Autor Tema: Kako ste znali da je ONA prava?  (Pročitano 1579 puta)
Anastazija
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Децембар 11, 2009, 03:26:50 »

Sve vidim ovde neke komentare kako su devojke znale da je on taj pravi, princ na belom konju? Pa kako ste vi momci znali da sa tom damom hocete da provedete ceo zivot?
Sačuvana
Vladimir
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Децембар 14, 2009, 02:57:06 »

Cim sam je video...znao sam...kada sam je poljubio...tek tad sam bio sto posto siguran...Oseti se to...da se ne lazemo...oseti se...
Sačuvana
Marko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Децембар 14, 2009, 03:50:02 »

Dan za danom i uvidis da taj neko ima toliko divnih osobina...pa kad sve saberes, ne mozes da ne volis to pametno, lepo stvorenje... ko je lud da takvog nekog pusti nekom tamo....
Sačuvana
Gisele
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Децембар 15, 2009, 10:18:21 »

Lose bi se proveo moj dragi da me nije izabrao... koliko sam mu ugadjala, sta sam sve radila za njega, zgotivila i mamu i tatu i drugare... gde da nadje bolju??? Zelenko
Sačuvana
Igor Igor
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #4 poslato: Децембар 15, 2009, 04:27:30 »

Gisele...ti si moj idol.....
Sačuvana
Karolina
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Децембар 16, 2009, 11:06:29 »

Ja nekako mislim da je to sve do nekakve hemije.... nesto sto ne mozes da opises, kao da se jednog jutra probudis i shvatis da je ta osoba postala deo tvog zivota i jednostavno nema razmisljanja.....
Sačuvana
Lola
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Децембар 16, 2009, 11:17:24 »

Moj dragi ne voli bas nesto da pise po forumima iako naravno uvek ima komentar, ali evo ja cu reci umesto njega. Ja sam put do njegovog srca nasla preko njegovog stomaka Zelenko Zelenko. To je jedini i najsigurniji nacin da bude samo moj, jer....cak sam prevazisla u kuvanju i njegovu mamu Šokiran
Sačuvana
Pedja
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #7 poslato: Децембар 21, 2009, 03:36:59 »

Lolo,svaka cast...i ja sam pao na snicle u sosu od kupina...aha...moja draga je zmaj...
Sačuvana
Suncica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Децембар 24, 2009, 03:04:08 »

Hahahaha, e ovo mi je za sada favorit tema! E samo da vam kazem, mi smo tako fine samo u pocetku, kuvamo, spremamo, cutimo i klimamo glavom i...smeskamo se...a posle.. Zelenko Zelenko Zelenko....se samo smeskamo....hahahahaha...salim se (delimicno Namigivanje)
Sačuvana
KristinaNBG
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Децембар 25, 2009, 11:22:49 »

Mene je moj dragi upoznao kao veoma jaku i energicnu osobu i takva cu nadam se i ostati. Jesam ga malo razmazila ali ajde.... i najteze stvari se iz ljubavi rade najlakse....postao je bre zavistan od mene... Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško
Sačuvana
Magdalena
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Децембар 28, 2009, 11:09:41 »

Moj dragi je bio bas, bas uporan i sto se kaze, dugo me je jurio! Cheesy On kaze da ga je odusevilo sto sam isla sa njim na utakmicu i sto su me zgotivili njegovi drugari....Posle se ispostavilo da imam i druge kvalitete..ha ha ha ha
Sačuvana
Romeo
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Јануар 04, 2010, 01:29:24 »

Ja ne mogu da izdvojim nijednu odredjenu osobinu zbog koje sam odlepio... ne znam, kad saberem sve ono i za i protiv, i sta volim vise a sta manje...ispada da mi je zapravo cela ta kombinacija dobitna!! To je ona, jedna i jedinstvena....bas za mene!! Smeško
Sačuvana
ValentinaM
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Јануар 08, 2010, 09:41:43 »

Blago vasim buducim zenama i muzevima kad ste svi tako duhoviti  Zelenko
Sačuvana
Lela
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Јануар 13, 2010, 10:42:34 »

Ovaj moj mi je tu nesto glumio i samo sam mu jednog dana rekla da je toliko tezak, nezgodan, da ume da bude i jako fin i surov ponekad ali da ga ja ipak volim iako sam se hiljadu puta pitala pa gde bas on da mi se dopadne!!! To ga je odusevilo!!!
Sačuvana
Bata
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Јануар 19, 2010, 02:53:17 »

Pa,moram da priznam da ja to nisam bas odmah znao Cheesy opak je proslo par meseci poznanstva i zabavljanja pa sam skontao da je Maja prava zena za mene a na srecu i onaje shvatila da sam ja pravi covek za nju.Znaci-sve se desilo na obostrano zadovoljstvo Cheesy
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!