ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 01:34:03 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  
Autor Tema: Verenicki prsten  (Pročitano 2113 puta)
Stefan
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Децембар 11, 2009, 03:31:35 »

Da li verenicki prsten mora da bude onog standardnog oblika, jednostavan sa kamenom na vrhu? Ja znam da moja devojka voli krupno kamenje, nekog ludog oblika, pa da li da joj ispunim zelju ili....
Sačuvana
Marko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Децембар 14, 2009, 10:05:28 »

Ma bitno je da njoj ispunis zelju pa nek prica ko sta hoce...vazno je da se njoj dopada, ipak ce ona da ga nosi.Ova se moja zaljubila u neke zvezdice kod Papica, prsten jeste moderan, ali mi cemo znati da je to verenicki!!
Sačuvana
Maki
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Децембар 14, 2009, 12:22:46 »

Momci svaka cast, naravno da je najbitnije sta vam draga zeli. Hehehehe i ja cu imati jednu specijalnu zelju za jedan prelepi verenicki prsten, ali necu da vam kazem... Namigivanje
Sačuvana
Vladimir
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Децембар 14, 2009, 02:54:33 »

Što jednostavnije...to bolje....nikako zuto zlato....nikako....
Sačuvana
Milica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Децембар 15, 2009, 12:08:21 »

Dijamanti, brilijanti, rubini i safiri...i budite sigurni da ce joj se dopasti  Namigivanje
Sačuvana
Igor Igor
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #5 poslato: Децембар 15, 2009, 04:26:50 »

Obican prstencic...jednostavan...
Sačuvana
Karolina
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Децембар 16, 2009, 11:14:45 »

Sto si ti Igore neki skroman, fin momak... ali sam sigurna da te tvoja buduca bas zbog toga i voli!Ja sam izabrala prsten od belog zlata sa jednim kamenom i nekakvim stilizovanim leptiricem, dopada mi se i mogu da ga nosim svaki dan, uklapa se u sve stilove, a cak i da nije tako, opet ga ne bih skidala!!!! Zelenko
Sačuvana
Vila2000
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Децембар 17, 2009, 11:29:59 »

Ne mora da bude skup, vazno da je lep i da ga je sa paznjom birao za mene!!!! Prevrtanje očima
Sačuvana
Anamarija
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Децембар 21, 2009, 12:05:34 »

Pa da, ali ne sme da bude ni neki tamo jeftin i nekvalitetne izrade, pa da ispadne kako mu bas i nije bilo vazno... nego samo da skine sa dnevnog reda. Super ako volis nesto jednostavno, ali neka bude neka platina!!!! Smeško Smeško Smeško
Sačuvana
Suncica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Децембар 24, 2009, 03:07:33 »

Nemam neki poseban komentar na ovu temu, osim da vam se pohvalim da sam dobila naj naj najlepsi verenicki prsten na celom svetu  Zelenko Zelenko Zelenko
Sačuvana
Rade
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Децембар 24, 2009, 04:29:20 »

Ja sam za neku elegantnu i otemnu varijantu verenickog prstena a takv sam i dao mojoj devojsci kada smo se verili.Belo zlato i mali brilijant.
Sačuvana
KristinaNBG
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Децембар 25, 2009, 11:17:39 »

E ja imam tu srecu da se porodica mog dragog vec dugo bavi draguljarstvom pa sam mogla da biram...i to jedan elegantan, jednostavniji, nekako mi ne ide da mi verenicki prsten zauzme pola ruke Cheesy
Sačuvana
Magdalena
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Децембар 28, 2009, 11:33:32 »

Ja ne volim mnogo nabudzeno prstenje. Diskretan kamencic i to je to!
Sačuvana
Milence
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Децембар 30, 2009, 04:54:47 »

Ja sam mojoj buducoj supruzi kupio verenicki prsten u Becu,stvarno je lep i ima ogroman kamen Cheesy njoj se svideo tj videla ga je kada smo bili tamo i jednostavno sam morao da joj ga kupim!
Sačuvana
Milisav
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Јануар 04, 2010, 02:38:18 »

Ja sam u kupovinu verenickog prstena isao sam..... iznenadjenje mora da bude pravo!!!! A sem toga hteo sam da joj jos jednom pokazem da poznajem njen ukus i da mi je bilo jako vazno da izaberem onaj koji kao da je pravljen za nju.... u mom slucaju... zanimljiva kombinacija belog i ruzicastog zlata sa par kamencica.....
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!