ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 01:38:20 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 5
  Štampaj  
Autor Tema: Ceo dan na stiklama!  (Pročitano 2625 puta)
seka
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Септембар 14, 2009, 04:19:52 »

Sta sve moramo da izdrzimo tog dana.. Poljubiti se po nekoliko puta sa svim gostima, sacuvati make-up, i biti sve vreme na stiklama! E to vidim kao veeliki problem. Trebaju mi elegantne, zatvorene, bez cipelice, ali pre svega udobne, da mogu da ih podnesem ceo dan. Jel ima nekog ko je skoro kupio ili video nesto slicno?
Sačuvana
Zenska
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Септембар 18, 2009, 01:23:44 »

Ja nisam mlada,mada se nadam da ce me uskoro dragi zaprositi,ali za svaki slucaj razgledam po malo sve sto je potrebno za svadbu.Bila sam i do Panceva i otkrila merry ed ili crystal, nisam bas sigurna za naziv,cipele.Sva sreca,zena je otvorila lokal i u beogradu u piramidi.Mnogo su dobre cipele,a i ma ih sa svakakvim stiklama.
Sačuvana
melisa
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Октобар 06, 2009, 08:38:39 »

Ko kaze da mlada mora da bude na stiklama na vencanju?Pa i ove nove vencanice vise lice na obicne haljine..Ja cu biti nekonvencionalna mlada i imacu vencanicu, sa detaljima u boji ali nista standardno, cak ni stikle ne obuvam!!
Sačuvana
Miroslava
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Октобар 12, 2009, 12:43:28 »

Blago tebi,Melisa!Ja sam malo niza pa moram da nosim stikle...ali mislim da cu uspeti da izdrzim citav dan na njima Cheesy
Sačuvana
Nena22
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Октобар 28, 2009, 09:13:01 »

Devojke,najbitnije je da visina stikle bude vama prihvatljiva!Nemojte preterivati inace cete citavo vreme sedeti ili cete krisom skidati cipele da vam se malo noge odmore!
Sačuvana
Lidija
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Октобар 29, 2009, 10:07:15 »

Moja stiklica ce biti samo 12 cm!Izabrala sam jedne bozanstvene italijanske sa bilion cirkona!
Sačuvana
Milenko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Новембар 03, 2009, 08:39:22 »

hehehe ja sam buduci mladozenja i sebicno priznajem da volim da vidim svoju dragu na visooookim stiklama Cheesy
Sačuvana
Lepa mlada
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Новембар 04, 2009, 04:09:52 »

Pa ti onda Milenko budi spreman da od prve bracne noci ne vidis bas puno Zelenko, nako sto ti draga provede ceo dan u visokim stiklama   Namigivanje. Moje drugarice su se u vecini slucajeva preobuvale, mada im se cipele u sustini nisu mnogo ni videle jer su sve imale neke dugacke vencanice (sto ja na srecu ne planiram). Ja volim stikle i dobro ih podnosim, a i cine me jos zenstvenijom, ali posto taj dan iziskuje stvarno puno snage, sigurno cu se odluciti za neku srednju varijantu, udobnu i ne mnogo visoku stiklu.
Sačuvana
Gisele
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Новембар 09, 2009, 03:25:32 »

Pozdrav Milenku! Smeško Lepo covek kaze, visoke stikle su zakon! Pa drage mlade, bar zbog tog vaseg voljenog, vredi se zrtvovati! Namigivanje
Sačuvana
Zorana R
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Новембар 09, 2009, 03:56:09 »

Nego Milenko, hocemo li cuti mozda i tvoju lepsu polovinu da se oglasi po ovom pitanju? Smeško  I ja isto volim visoke stikle i stvarno mislim da se moze preziveti taj dan u njima. Sta znam... zavisi koliko ste izdrzljive ili koliko zelite buducem da udovoljite  Smeško. Ja sam i jedno i drugo  Zelenko
Sačuvana
Velja
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Новембар 10, 2009, 04:33:44 »

Moja mala ce bosa da bude, kakve crne stikle. Pa nisam ni ja neki kosarkas pa ce eto i ona da se zrtvuje kao i ove silne zene gore  Namigivanje
Sačuvana
Una BG
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Новембар 11, 2009, 04:44:22 »

Ne idem ni na spavanje bez stikli, a kamoli na svoje vencanje  Zelenko
Sačuvana
Malena82
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Новембар 12, 2009, 02:44:31 »

Ja bih se stikli odrekla samo ako je vencanje na pesku - onda bih bila bosa...
Sačuvana
Anita
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Новембар 12, 2009, 04:52:22 »

E bas je super sto postoji ovakav forum, da se mi buduce mlade lepo posavetujemo i iscaskamo. Ja se udajem u maju sledece godine, i neke moje drugarice uopste nisu raspolozene da samnom podele moje "svadbene muke". Kao sve mi kazu "ma bice sve ok gde se brines pola godine unapred"! A ja se binem Molim? sta cu Neodlučan. A sto se tice ove teme....naravno stikle. Bez dileme pa makar ne mogla da hodam sledeca dva dana.
Sačuvana
Jelena
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Новембар 13, 2009, 10:40:33 »

Zavisi ko je kako navikao, i da li je izdrziv dovoljno Smeško. Ja recimo mogu da setam par sati na stiklama i da mi to bude ok, a znam i masu mojih drugarica koje posle pola sata na stiklama, kukaju na sav glas. Ja licno cu imati divne svetlo krem cipelice, koje nisu mnogo napadne nio sljastece ali imaju doooobru stiklu...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 5
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!