ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 01:40:39 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 7
  Štampaj  
Autor Tema: da li si sigurna da je on pravi?  (Pročitano 8356 puta)
tanja
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« poslato: Септембар 14, 2009, 08:06:37 »

Da li postoji nacin da pre nego sto izgovorim DA budem sigurna da je on taj koji je najbolji, moja druga polovina i sl.? Cini mi se da nema nacina da 100 posto sigurna udjem u brak, i to i prolongira nase vencanje... Kako ste i kad ste odlucile da kazete Da?
Sačuvana
Djurdja
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Септембар 18, 2009, 01:25:52 »

Ja sam stvarno sigurna  Namigivanje al ne znam kako da ti to objasnim.To se jednostavno oseti.Nemam pojma,negde duboko u sebi bi trebalo da znas.
Sačuvana
Srecna
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Септембар 21, 2009, 01:19:26 »

Dragan jeste pravi za mene.Znam da nije savrsen al nisam ni ja...Bitan je kompromis i ljubav.Sad,niko ne zna sta ce biti za 5,10,20 godina...Ali ja trenutno znam da je on taj!  Smeško
Sačuvana
Aleksandra
Jr. Member
**

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Септембар 25, 2009, 01:05:05 »

E pa ja to gledam ovako:savrsen ne postoji i takav mi i ne treba. Neke mane i sitnice koje me mozda cak i nerviraju su potpuno nebitne ako je meni inace lepo sa njim. Tolerancija, strpljenje, razumevanje.... Smeško
Sačuvana
melisa
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Октобар 06, 2009, 08:30:38 »

sto sam starija sve vise mi se cini da bi mogla da provedem zivot sa vise razlicitih tipova. svako ima svoje jace i slabije strane. bitno mi je da mi se te jace svidjaju i da mi odgovaraju a te slabije da me ne tangiraju previse. zivim sa deckom i planiramo i da ozvanicimo, bila je to ljubav na prvi pogled, od pocetka bez pretvaranja, mislim da je on sjajna osoba i volim ga toliko da zelim da provedem ceo zivot pored njega.. odusevljena sam da i kod nas ima ovakvih mesta gde mozes da saznas sve sto ti treba za vencanje.
Sačuvana
Nena22
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Октобар 28, 2009, 09:15:17 »

Priznajem da kako se priblizava dan mog vencanja cesto razmisljam da li je on pravi...i nekako znam da jeste Cheesy
Sačuvana
Vesna
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Октобар 29, 2009, 03:25:42 »

Ja sam vec jednom bila u braku a sada se spremam za ulazak u drugi i sada sam stvarno uverena da je Rade pravi covek za mene.Priznajem da sam mislila da je i prvi suprug bio pravi covek za mene ali znate kako kazu - Ziv covek gresi Smeško
Imam jedno dete koje zivi sa mnom a znala sam da je Rade prvi covek za mene kada sam videla kako je lepo prihvatio mog sina.
Sačuvana
Mira Subotica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Октобар 30, 2009, 03:06:58 »

Nikada se ne zna,aliii...iako pogrešite...PRVO DETE I DRUGI MUŽ se vole najviše!!!! Smeško Smeško
Sačuvana
Cvetak
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Новембар 01, 2009, 09:32:09 »

Priznajem da sam se ja prvi put uspanicila i odustala od vencanja.To je bilo i - na srecu jer se ispostavilo da taj covek i nije bio pravi za mene.Sada nemam nikakve sumnje.Bojan je pravi!
Cheesy
Sačuvana
Lepotica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Новембар 04, 2009, 11:51:25 »

Mislim da nesto sto se zove ljubav za sva vremena generalno i ne postoji.Mislim da je moguce voleti vise muskaraca u toku zivota.Ja se udajem u februaru, iz ljubavi, za jednog divnog coveka i radujem se ovom trenutku i pravo da vam kazem ne optereujem se mislima - sta bi bilo kad bi bilo Cheesy
Sačuvana
Goca111
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Новембар 04, 2009, 04:20:14 »

Bas tako! Ima toliko lepih stvari, da bi bilo steta opterecivati se s tim "sta bi bilo..."Enjoy your love!
Sačuvana
Zorana R
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Новембар 09, 2009, 04:08:01 »

Stisnite zube...i samo hrabro! Zelenko salim se malo ali stvarno se u zivotu ne moze predvideti da li ce vam sa nekim biti lepo ili ne. Morate se i sami potruditi a ne samo da se ceka od druge strane  sve!!!
Sačuvana
Velja
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Новембар 10, 2009, 04:30:53 »

Jao bre zene al ste komplikovane. Sta tu ima da se filozofira, ili jesi ili nisi odma se to zna sto kaze ona sa leptiricima Smeško
Sačuvana
Bogdana
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Новембар 11, 2009, 02:03:39 »

hehe uvek mozete da promenite stanje...
Sačuvana
Una BG
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Новембар 11, 2009, 04:36:28 »

Sigurna sam da mi svi zelimo da nam se to desi, i imamo u glavi neku sliku idealnog, a kada naidje neko ko je slican toj "iluziji" nama se sklope kockice i kazemo DA...TO JE TO!  Smeško.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 7
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!