tanja
Newbie
|
 |
« poslato: Септембар 14, 2009, 08:31:03 » |
|
Da li neko moze da preporuci bolji restoran za 250 gostiju, i da ima parking bar za limuzinu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Filip
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Септембар 16, 2009, 02:32:41 » |
|
E pa i moj drug trazi nesto tako, a ja sam kum pa pripomazem :-))) Znam da bi on hteo nesto tipa velike baste posto je svadba na prolece, ako saznam nesto, javljam ti, i obrnuto...:-)))
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maja
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Септембар 16, 2009, 10:14:46 » |
|
Mi planiramo vencanje u prolece, krenuli smo u potragu a cujem da ima jako malo vecih restorana a da je prostor pristojan, da nije podeljen po salama.. Prvo smo hteli vencanje na otvorenom, sa americkim satorom a sada vise nismo sigurni posto i leti ume da pljusne kisa a cena iznajmljivanja satora je nevidjeno visoka.. Krecemo u akciju pa javljamo, ako neko nesto moze da preporuci nek pise.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sanja81
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Септембар 28, 2009, 03:56:10 » |
|
Ja sam obisla citav grad trazeci restoran koji bi se meni svideo.I jos nisam nista odlucila  Imacemo okoo 120 gostiju.Jel ima neko neki predlog?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Denis
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Октобар 12, 2009, 12:34:58 » |
|
Moj predlog za te velike svadbe su Perper ili restoran Slast koji je malo dalje od centra al je usluga extra.Moja svadbe nece biti ni u jednom ni u drugom ali sam bio tamo na nekim proslavama i moram da kazem da su stvarno ok.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tereza
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Октобар 12, 2009, 12:37:52 » |
|
A sto ne proba neko neki od onih splavova na Dunavu ili Savi?Jeste da ne moze da stane bas 250 ljudi ali za neka manja slavlja su pravi izbor!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sima
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Октобар 14, 2009, 08:21:05 » |
|
Mi cemo kod sajma Rainbow, nevidjen pogled, super ambijent, mi imamo 150 gostiju i staje, ne znam za 250
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lidija
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Октобар 29, 2009, 10:05:59 » |
|
A za 300?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marince
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Октобар 29, 2009, 12:29:07 » |
|
Ja sam apsolutno odusevljena restoranom Julieta, oni su tamo preko puta Ade. Moji prijatelji su tamo pravili svadbu nedavno i bilo je zaista fantasicno. Ambijent je prelep, moze sasvim lepo da se dekorise i za broj mesta imaju razlicite varijante. Ovih dana idem sa verenikom do njih da se sve dogovorimo, jeste da je svadba tek sledece godine ali ja to sve volim na vreme... Ja hocu jedno elegantno otmeno vencanje i mislim da sam napravila pravi izbor!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milenko
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 03, 2009, 08:38:23 » |
|
U Beogradu ima tek nekoliko zaista dobrih restorana za toliki broj ljudi.Moja verenica i ja smo potrosili dosta vremena trazeci neki ok i na kraju smo shvatili da je mnogo bolje da skratimo spisak gostiju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
VericaKG
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Новембар 09, 2009, 02:48:34 » |
|
Ma i to nije tako lose, bar te navedu da skratis spisak i pozoves samo ljude koji su ti jako bitni. Sta ce mi 500 ljudi od kojih bar pola nisam videla nikad u zivotu. Ja se vise brinem koje sve prijatelje da pozovem. Stvarno ih imam dosta i volela bih da ih sve vidim na svom vencanju, ali plasim se ako krenem da zovem sve da od skracivanja spiska nema nista... ili da ipak napravim i jednu zurku, onako posle svadbe? Sta mislite?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lane
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Новембар 13, 2009, 12:53:52 » |
|
Mislim da na vencanje treba pozvati sve ljude koji vam nesto znace u zivotu.E,sad problem je naci restoran koji je i lep i veliki...iz mog iskustva takvi se nalaze na obodu grada...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Julija
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Новембар 13, 2009, 12:58:20 » |
|
Pa to je steta, ne bih volela da moji gosti moraju negde da se setaju po celom gradu, treba naci restoran koji ce bar vecini biti blizu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marko
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Новембар 16, 2009, 02:16:01 » |
|
Ma koliko planirali svadbu i trudili se da sve bude savrseno, ne moze se ipak sve bas uklopiti, niti ce svi biti 100%zadovoljni....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bojana Voždovac
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Децембар 01, 2009, 04:26:27 » |
|
hahaha pa ko sad moze o tome da vodi racuna - da restoran svima bude blizu!!!Ma,najbolje!Trazis restoran koji se tebi dopada, koji ima dobru klopu i parking i to sve za neku pristojnu cenu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|