ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 01:46:08 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4]
  Štampaj  
Autor Tema: torta za svaciji ukus  (Pročitano 2425 puta)
Tamara
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #45 poslato: Јул 08, 2011, 10:21:15 »

gde moze da se poruci kvalitetna torta, hocu da ne bude samo lepa nego da bude zaista nesto najukusnije sto ce moji gosti pamtiti. videla sam mnogo lepih ali kako da znam da ce stvarno biti i ukusna?
cao Smeško e ovako nije bitno gde ces poruciti tortu bitno je da ti daju spisak kakve torte prave, odnosno sta sadrzi ta torta... ja sam za moju svadbu koja je za 20 dana porucila u jednoj poslalticarnici u velikom mokrom lugu, to je u sklopu kuce...ljudi su prebukirani jedva su me ubacili za 30 juli .... e sada moja torta je na 5 spratova ukusi ce biti razliciti, bice i vocna, cokoladna, raznih ima... e sada, jako sam se obradovala kada su mi dali katalog i kada sam videla da ima raznih vrsta vocnih, cokoladnih i mlecnih torti.... znaci samo je pitanje sta volis i zelis naravno.... jos sam dekoraciju sama izmislila.... tako da znam i sigurna sam da ce ispasti sve kako treba. jer ipak je to torta od 20kg.
jedne prilike sam tortu porucila u bondjornu prosto sam bila tuzna dati tolike pare na tortu koja ce izgledati fenomenalno sto se tice dekoracije a ukus uzas.... eto toliko o tome sto se tice i dekoracije i ukusa..... Smeško
Sačuvana
Mara Mara
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: Август 10, 2011, 03:50:48 »

Da bi svi bili zadovoljni, ja cu se odluciti za onu tortu od malih kolaca, kako ih zovu, makaroni.... bice sva vesela i sarena....
Sačuvana
Cokoladna Fontana
Newbie
*

IZNAJMLJIVANJE COKOLADNE FONTANE NA TERITORIJI SRB

64
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #47 poslato: Децембар 23, 2011, 01:24:02 »

ja imam jednu ideju koja mi se cini najukusnija,a to je definitivno Cokoladna fontana.Em sto se zabavis,a i uzivas u belgijskoj cokoladi,meni je to najukusnija varijanta....
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!