Vuk
Newbie
|
 |
« poslato: Септембар 29, 2009, 10:17:26 » |
|
Moje vencanje ce biti bas bas formalno i moram da budem prilicno elegantan.Nisam ni znao koliko je tesko naci odelo za takvu vrstu vencanja  plus - jos ga nisam nasao...mora da se uklopi sa vencanicom...jel ima neko neki predlog ili da se okrenem starom dobrom krojacu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Denis
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Октобар 12, 2009, 12:33:10 » |
|
Pa,znas sta i ja imam isti problem.Irena i ja smo osmislili kako cemo se obuci ali posto mi imamo malo specificno vencanje tj tema naseg vencanja su 30te godine XX veka, nismo uspeli da pronadjemo u nasim radnjama ni jedno odelo koje bi vuklo na taj period.Svi su izgledi da cu ga siti kod mog starog krojaca. Inace,mislim da je bolje sasiti odelo nego ga kupiti...jedino ako te neko bas toliko ne odusevi da odmah otrcis da ga kupis...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sima
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Октобар 14, 2009, 08:18:16 » |
|
Pa kad da budem elegantan ako ne na svom vencanju? nisam ni znao dok nisam obukao Bosovo odelo.Cena je prava sitnica.Mozda kod sanera da vidis ili da vidis po nasim specijalizovanim radnjama.imas i na ovom sajtu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Aleksandra
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #3 poslato: Октобар 26, 2009, 04:16:37 » |
|
E pa drugari ja stvarno mislim da muskarci najboje izgledaju u odelu pa se onda takva elegancija, po meni, podrazumeva i za vencanje! Samo sto pored standardne kombinacije-crno odelo i bela kosulja - moze odlicno da izgleda i neka druga...za neko npr. letnje vencanje-moj modni predlog, odelo boje peska, lila kosulja, neki dobar detalj u vidu fancy kravate... bar ovaj moj dragi u tome izgleda perfektno!  Odmah da ga vodim pred maticara! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dragan5
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Октобар 27, 2009, 11:29:58 » |
|
Ja sam za to da ipak treba biti elegantan na sopstvenom vencanju.Obavezno svratite do City Passage jer tamo ima par dobrih butika!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Damir
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Новембар 02, 2009, 03:54:54 » |
|
Ja znam da treba da budem u centru paznje (naravno posle moje drage buduce zenice), i da stvarno trebam da izgledam elegantno, ali ljudi, verujte da ja ne znam kako cu kravatu da drzim ceo dan  Osecam da cu se ceo dan "daviti" kao Kurcubic  )). Inace nisam ja bas u apa-drapa stilu sto moja draga voli da kaze za neke moje drugare, pa sad da mi je kravata bauk, ne nego stvarno ne vidim sebe tog dana tako. Ono sto mi j esuper sto ni na poslu ne moram da budem formalno odeven, vec su to dzemperi u kombinaciji sa kosuljama. Ma valjda cu nesto smisliti do tada....mozda me vencanje pod vodom spase  )))
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marija Leskovac
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Новембар 02, 2009, 04:12:36 » |
|
Damire,ubi s*tom kravatom!!!!!!!  :)Pa zar nije najvaznije da budes opusten,sa ili bez nje...Bitno je da imas mladu,a ne kravatu...Mnogi nose kravate,a nemaju zene... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Damir
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Новембар 02, 2009, 04:26:50 » |
|
Pa ne znam kome je lakse, onima sto imaju ili nemaju....mislim, kravatu  . Ja o tome i govorim, da hocu da budem opusten a ne sa "omcom" oko vrata!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milutin Bor
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 05, 2009, 02:29:38 » |
|
Ja imam mladu i kravatu  Stvarno volim da se oblacim elegantno i po tome sam prepoznatljiv od bukvalno malih nogu tako da meni ni malo nece tesko pasti sto cu i na sopstvenom vencanju nositi kravatu,odelo,cipele....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
VericaKG
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 05, 2009, 02:56:46 » |
|
Ma to ne sme da bude opterecenje! Pa ni mladama nije bas lako da nose one silne metre tila, pa zipone... :)Mora i neka mala zrtva da se podnese! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko B
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Новембар 06, 2009, 12:07:16 » |
|
Kad je vencanje u pitanju, valja poneku naviku i promeniti... E al bi to bilo dobro kad bih mogao pred maticara u majici sa logoom Farrarija  . Kao, posle kad se ozenis, treba i da se uozbiljis,pa ce mi to odelo dobro doci!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Velja
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Новембар 10, 2009, 04:28:58 » |
|
A ja bas jedva cekam da se upicanim  al ce ova moja mala da se onesvesti kad me bude videla 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko B
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Новембар 11, 2009, 10:08:54 » |
|
jeste, taman i nju da odusevis...  . Samo da ne bude toliko odusevljena da moras stalno da nosis odela!! ali dobro, bas je nekako super osecaj kad znas da je ona ponosna na tebe...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Anita
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Новембар 12, 2009, 05:01:11 » |
|
Muskarac u odelu...to je pravo uzivanje za oci. Sreca moja pa imam takvog pored sebe koji vole da se dotera i ne plasi se kravate. Odelo +osmeh...dobitna kombinacija!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marko
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Новембар 16, 2009, 02:05:39 » |
|
Ako zene tako misle, vala ima da se doteram maksimalno..  ...Pa valjda se i mi celog zivota spremamo za taj veliki dan i u cemu drugom da se zamislim nego u odelu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|