Marija
Newbie
|
 |
« poslato: Октобар 29, 2009, 11:02:51 » |
|
E pa drage moje buduce i buduci  ... mi planiramo sledece godine svadbu, ali gledajuci neke moje prijateljice kako su se u stvari provele na sopstvenoj svadbi (citaj umorile), obzirom da su obe imale po oko 250 gostiju!!!, ja se nesto vise radujem "medenom mesecu"  . Evo ovako je bilo u maju ove godine kada je moja super drugarica imala svadbu... Ja je pitam "E pa draga moja Zoko, jel' jedva cekas?"...a ona mi kaze "Ne mogu da docekam, samo o tome i razmisljam". Ja joj kazem "Pa dobro svaka mlada je napeta pred svadbu, obaveze, spiskovi, gosti, ludilooooooo itd...", a ona kaze "Ko bre misli o svadbi, ja jedva cekam da otputujem na medeni mesec!!!". Sta reci.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Oblacak
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Октобар 30, 2009, 03:54:37 » |
|
I ja jedva cekam kada cemo ici na medeni mesec.Po mojoj zelji to ce biti Maroko,ali na prolece iako nam je svadba sada u decembru.NEMOJTE nikako da preskocite medeni mesec - to su mi rekle sve moje drugarice koje su se udale.Pa cak i one koje nisu isle na medeni mesec.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marko
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Октобар 30, 2009, 04:15:22 » |
|
E medeni mesec se ne sme preskociti - bice sigurno jos mnogo putovanja ali ovo je jedno posebno i bilo bi dobro otici na neku ne bas tako "cestu" destinaciju... srecom moj kum radi u turistickoj agenciji pa ce valjda znati da me posavetuje... a moglo bi da bude i ono "A od kuma... svadbeno putovanje!" 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Emina
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Октобар 30, 2009, 04:19:07 » |
|
Vazna je i svadba a i medeni mesec. Svadbenim veseljem ispostujete i druge drage osobe, a medeni mesec je samo vas  )). Gde god da odete, samo da se posvetite jedno drugom, bice vam divno, svako u skladu sa svojim zeljama i mogucnostima.... Bilo da ste na carobnoj Azurnoj obali, romanticnom Parizu, bajkovitom Pragu,ili negde u nasoj lepoj zemlji, bitno je da uzivate jedno u drugom, da se volite, setate, smejete...eto, mislim da je to vazno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Emina
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Октобар 30, 2009, 05:48:09 » |
|
E pa Marko da znas da bih ja najvise volela takav poklon! Super ideja! Sta lampe, sta ogledala...putovanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee je prava stvar 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Buduca gospodja
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Новембар 01, 2009, 09:20:07 » |
|
Mislim da je Venecija pravi izbor za medeni mesec! CAROBNO!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sneza82
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Новембар 04, 2009, 09:33:23 » |
|
Parizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz i samo Pariz. On mi je ujedno i romantican i sexy i uzbudljiv  , a svarno mi se oduvek i svidjao posto nisam za varijantu da na medeni mesec idem po morima i da se izlezavam  , to mozda kasnije....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelena Kragujevac
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Новембар 09, 2009, 02:56:30 » |
|
MALDIVI!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gisele
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 09, 2009, 03:23:08 » |
|
Ja glasam za Siciliju! Javi kako je bilo na Maldivima, mozda se i predomislim! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zorana R
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 09, 2009, 04:00:08 » |
|
Ah mi necemo moci odmah posle svadbe da otputujemo, zati imam i vremena da razmisljam. Ajde dajte jos neki predlog za uzivanje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lena
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Новембар 09, 2009, 04:36:48 » |
|
Ja sam bila na medenom mesecu na Kubi...14 dana...Čarobno,predivno!Moj savet je kupite parice od svadbe i upoznajte ovu predivnu zemlju,to je potpuno novo iskustvo....Ali,ponesite i parice...nije baš tako jeftino,kao što vlada mišljenje kod nas.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marko
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Новембар 10, 2009, 10:10:32 » |
|
E odlicna ideja, hvala Lena! Ja vec odavno planiram da posetim Kubu, samo jos da ubedim i dragu da ove godine "zaboravi Pariz"  pa da odemo malo dalje od evropskih prestonica...za to ce biti prilike, a medeni mesec je ipak nesto drugo....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Anita
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Новембар 12, 2009, 04:58:51 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dajana
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Новембар 13, 2009, 01:42:43 » |
|
Ja imam predlog...medeni mesec čitav mesec...Mesec dana Južne Amerike...pustolovina...nezaboravna....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Aleksandra
Jr. Member