ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 02:10:58 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 6
  Štampaj  
Autor Tema: Ono cemu se vise radujem od svadbe :)))....MEDENI MESEC  (Pročitano 7208 puta)
Marija
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Октобар 29, 2009, 11:02:51 »

E pa drage moje buduce i buduci Smeško... mi planiramo sledece godine svadbu, ali gledajuci neke moje prijateljice kako su se u stvari provele na sopstvenoj svadbi (citaj umorile), obzirom da su obe imale po oko 250 gostiju!!!, ja se nesto vise radujem "medenom mesecu" Smeško. Evo ovako je bilo u maju ove godine kada je moja super drugarica imala svadbu... Ja je pitam "E pa draga moja Zoko, jel' jedva cekas?"...a ona mi kaze "Ne mogu da docekam, samo o tome i razmisljam". Ja joj kazem "Pa dobro svaka mlada je napeta pred svadbu, obaveze, spiskovi, gosti, ludilooooooo itd...", a ona kaze "Ko bre misli o svadbi, ja jedva cekam da otputujem na medeni mesec!!!". Sta reci.... Namigivanje
Sačuvana
Oblacak
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Октобар 30, 2009, 03:54:37 »

I ja jedva cekam kada cemo ici na medeni mesec.Po mojoj zelji to ce biti Maroko,ali na prolece iako nam je svadba sada u decembru.NEMOJTE nikako da preskocite medeni mesec - to su mi rekle sve moje drugarice koje su se udale.Pa cak i one koje nisu isle na medeni mesec.
Sačuvana
Marko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Октобар 30, 2009, 04:15:22 »

E medeni mesec se ne sme preskociti  - bice sigurno jos mnogo putovanja ali ovo je jedno posebno i bilo bi dobro otici na neku ne bas tako "cestu" destinaciju... srecom moj kum radi u turistickoj agenciji pa ce valjda znati da me posavetuje... a moglo bi da bude i ono "A od kuma... svadbeno putovanje!" Namigivanje
Sačuvana
Emina
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Октобар 30, 2009, 04:19:07 »

Vazna je i svadba a i medeni mesec. Svadbenim veseljem ispostujete i druge drage osobe, a medeni mesec je samo vas Smeško)). Gde god da odete, samo da se posvetite jedno drugom, bice vam divno, svako u skladu sa svojim zeljama i mogucnostima.... Bilo da ste na carobnoj Azurnoj obali, romanticnom Parizu, bajkovitom Pragu,ili negde u nasoj lepoj zemlji, bitno je da uzivate jedno u drugom, da se volite, setate, smejete...eto, mislim da je to vazno Smeško
Sačuvana
Emina
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Октобар 30, 2009, 05:48:09 »

E pa Marko da znas da bih ja najvise volela takav poklon! Super ideja! Sta lampe, sta ogledala...putovanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee je prava stvar Smeško
Sačuvana
Buduca gospodja
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Новембар 01, 2009, 09:20:07 »

Mislim da je Venecija pravi izbor za medeni mesec!
CAROBNO!
Sačuvana
Sneza82
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Новембар 04, 2009, 09:33:23 »

Parizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz i samo Pariz. On mi je ujedno i romantican i sexy i uzbudljiv Smeško, a svarno mi se oduvek i svidjao posto nisam za varijantu da na medeni mesec idem po morima i da se izlezavam Smeško, to mozda kasnije....
Sačuvana
Jelena Kragujevac
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Новембар 09, 2009, 02:56:30 »

MALDIVI!!!!   Smeško
Sačuvana
Gisele
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Новембар 09, 2009, 03:23:08 »

Ja glasam za Siciliju! Javi kako je bilo na Maldivima, mozda se i predomislim!  Namigivanje
Sačuvana
Zorana R
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Новембар 09, 2009, 04:00:08 »

Ah mi necemo moci odmah posle svadbe da otputujemo, zati imam i vremena da razmisljam. Ajde dajte jos neki predlog za uzivanje Opušten
Sačuvana
Lena
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Новембар 09, 2009, 04:36:48 »

Ja sam bila na medenom mesecu na Kubi...14 dana...Čarobno,predivno!Moj savet je kupite parice od svadbe i upoznajte ovu predivnu zemlju,to je potpuno novo iskustvo....Ali,ponesite i parice...nije baš tako jeftino,kao što vlada mišljenje kod nas.
Sačuvana
Marko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Новембар 10, 2009, 10:10:32 »

E odlicna ideja, hvala Lena! Ja vec odavno planiram da posetim Kubu, samo jos da ubedim i dragu da ove godine "zaboravi Pariz" Namigivanje pa da odemo malo dalje od evropskih prestonica...za to ce biti prilike, a medeni mesec je ipak nesto drugo....
Sačuvana
Anita
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Новембар 12, 2009, 04:58:51 »

Venecijaaaaaaaaaaaaaa Zelenko Zelenko Zelenko
Sačuvana
Dajana
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #13 poslato: Новембар 13, 2009, 01:42:43 »

Ja imam predlog...medeni mesec čitav mesec...Mesec dana Južne Amerike...pustolovina...nezaboravna....
Sačuvana
Aleksandra
Jr. Member
**

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Новембар 13, 2009, 04:48:00 »

Kad bi moglo da traje i duze....:-))))
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 6
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!