Aleksandra
Jr. Member

|
 |
« poslato: Април 28, 2010, 02:48:01 » |
|
Sviđaju mi se takozvana tematska venčanja, ali nisam sigurna koju temu da odaberem...malo mi je ta fora sa bajkama prevaziđena.. ja bih nešto baš luksuzno..pa ne znam u kom pravcu da razmišljam. Ima li neko idejicu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Balerina
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Април 29, 2010, 08:47:39 » |
|
A šta mislišo nekom orijentalnom fazonu... veliki jastuci, egzotične biljke, draperije, raznobojno osvetljenje.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
petar1
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Април 30, 2010, 01:30:36 » |
|
eeeeeeeee, ja jos ne znam sta cu sa svojim, ali mogu da vam kazem da kada su se zenile komsije pre par godina.......... Nisam video nista lepse. Bio je decembar, bilo je snega, on je imao iznajmljeni frak iz nekog pozorista, ona neku prelepu, jednostavnu haljinu D.O. Vencali su se u Kosutnjaku, idila! pa onda fijekerom do restorana. Ja sam bio odusevljen i ako nisam nikako pomisljao na zenidbu. Sestra i ja, bas to cesto pominjemo, pogotovu od kad sam joj rekao da hocu da se ozenim!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Obrad79
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Мај 05, 2010, 03:25:59 » |
|
Pa lepo je da postoji neka priča da to sve lepo uokvirimo...ali ne volim ono op svaku cenu..ako je salveta plava i moja kravata treba da bude plava sa sve nekim šljokicama... ma daj
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Izabela
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Мај 06, 2010, 02:53:15 » |
|
Meni je to super, ja sam svoje venčanje zamislila kao jednu veliku žurku u charleston fazonu! Nadam se da će igosti svojim lookom doprineti sveopštem utisku!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milena CZV
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Мај 12, 2010, 03:40:42 » |
|
Letnje venčanje, mnogo boja, mnogo cveća i veeeeliki vatromet! Sve u svemu luda zabava do zore!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mala Devojcica
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Мај 18, 2010, 10:32:12 » |
|
Ja sam za neke dvadesete godine proslog veka...Poaro i taj fazon! Mmmmmmm prosto osecam miris u nozdrvama tog perioda...zene u zenstvenim haljinama,sesirici,muskraci-pravi dzentlmeni....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dijana80
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Мај 19, 2010, 03:50:19 » |
|
Meni više leži neki orijentalni stil - mnogo sveća, egzotičnog cveća, veliki jastuci i draperije po zidovima plus venčanje noću...sjajno!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zare NBG
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Мај 28, 2010, 02:32:42 » |
|
Ja sam za neku spejs varijantu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Fantom
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Јун 11, 2010, 12:46:08 » |
|
Pa,sta mislite zasto je moj nick Fantom?? hehehehe
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mišica
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Јун 17, 2010, 08:35:51 » |
|
Dobra ideja! ja nisam puno razmišljala o nekoj određenoj temi ali bih volela da moje venčanje, bar onaj veseli deo bude uveče.... restoran na vodi, sveće, povetarac....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
LazarS
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Јун 23, 2010, 09:13:56 » |
|
Uh to je super... uveče proslava neće ni dugo da traje... niko se neće smoriti... odlično
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zgodna mlada
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Јун 30, 2010, 01:20:46 » |
|
Što da ne? bajka o 1001 noći može da bude super kada se preseli na naše prostore i da deluje baš nekako zanimljivo!naravno,ne moraju sad svi da nose šalvare i da zveckaju dairama ali....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MarijanaM
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Јул 16, 2010, 01:02:54 » |
|
Ali bi mogli, a? :-) Sasvim je super uklopiti sve detaje i napraviti jednu lepu priču - nekako je čini mi se lakše napraviti dobar koncept kad imaš određenu ideju.... ja bih izabrala neku bajkovitu temu - jel ste čuli za neku agenciju koja je baš specijalizovana za takve stvari?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jovanka
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Август 04, 2010, 01:31:25 » |
|
joj malo posla imate oko organizacije pa sad vam jos treba i tema?!?!?!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|