ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 02:18:23 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: ekoracija stolica  (Pročitano 554 puta)
Milena CZV
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Мај 13, 2010, 12:25:53 »

Vidim da to svi koriste, ali se meni baš ne dopadaju one platnene bele navlake za stolice, pogotovo ne one satenske... pa još oa drečava mašna od organdina.... je postoji neko drugo rešenje ili da jwednostavno ne stavljam ništa?
Sačuvana
Dijana80
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Мај 19, 2010, 03:47:00 »

Posle uspešnog organizovanja sopstvenog venčanja, pripremam se da otvorim agenciju.ja nisam imala te navlake, bilo mi je jednostavno žao da prekrivam lepe komade nameštaja prilično jeftinim platnom. sasvim je dovoljno da stolovi budui dekorisani, a inače može da se stavi i samo neka dobra mašna, niz perli ili sličnog...
Sačuvana
Milica devojčica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Мај 24, 2010, 12:38:09 »

meni je carski bilo kada sam videla na svadbi moje drugarice na svakoj stolici elegantan cvetak Smeško
Sačuvana
Pepeljugica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Јун 10, 2010, 03:25:05 »

ja volim one satenske navlake...svi misle da sam seljanka zbog toga...al sta da radim Cheesy
Sačuvana
Miodrag79
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Јун 16, 2010, 08:36:22 »

Pa šta znam, ako se uklope dobro sa ambijentom. može to da izgleda skroz cool...ali mat saten... koliko se ja razumem u modu :-)))
Sačuvana
Mišica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Јун 17, 2010, 08:32:38 »

Ako su stolice lepe šteta ih je pokvariti... nekad je dovoljna i jedna mašna da sve bude super ili nikakvo :-)
Sačuvana
Mali mrav
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Јун 25, 2010, 02:29:20 »

zavisi kakve su stolice...ako je neki krs od stolica i stolova onda MORA da se izvrsi kompletna dekoracija...mada sam ja uvek za neku svedenu eleganciju - kombinacija bordo i crne je jako efektna
Sačuvana
Pretty mladozenja
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Јул 01, 2010, 01:21:19 »

meni je to malo pase Smeško
Sačuvana
Marija Ze
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Јул 08, 2010, 08:35:02 »

Ko da nije sve dovoljno nakićeno pa još moraju i stolice :-)...mislim da nema potrebe za tim.
Sačuvana
Love
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Јул 09, 2010, 12:07:16 »

Ono sto je najnovije na svadbi moje prijateljice je bilo ukrasavanje stolice ali do sada to nigde nisam videla.Izgledalo je fenomenalno -navlaka, masna u boji kod nje je bila sampanj boja a  iz masne su visili kristali i tako na svakoj stolici.Verovatno postoji posebna tehnika kako se to postavlja ali u svakom slucaju jako efektno,a kada sam se malo raspitala kristali su uvezeni iz Nemacke za sada iz nema kod nas.
Sačuvana
Lelica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Јул 12, 2010, 12:25:28 »

To je super zaista / već mogu da zamislim! Pa bar možemo ovde da napravimo neku jeftiniju i pristupačniju varijantu! u svakom slučaju - bitna je ideja!
Sačuvana
Love
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Јул 19, 2010, 12:52:18 »

Evo detalja za vec pomenute navlake i masne sa ekskluzivnim kristalima - agencija u Beogradu je naplatila kompletno ukrasavanje stolice sa kristalima 2e
Sačuvana
Suzana DESPOT
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Август 04, 2010, 10:06:29 »

Zato treba naći moderan restoran koji već ima super nameštaj i onda nema frrke. Te navlake mi deluju mnogo sterilno, ko da se spremamo za krečenje! :-)
Sačuvana
Zlatokosa
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Септембар 07, 2010, 12:35:55 »

ja sam u sustini za minimalizamu svemu, tako da te navlake sigurno ne zelim da vidim... ko sto rekoh bice mivencanje u etno stilu, tako da moram naci restoran koji ima tako te drvene stoilce...
Sačuvana
Mariota
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Септембар 27, 2010, 11:56:03 »

Pa sta sad... mozda su te navlake prevazidjene ali meni je stvarno super sve tako u belom...
Sačuvana
Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!