ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 02:40:55 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Vencanica u nekoj boji?  (Pročitano 541 puta)
pingvincic
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #15 poslato: Октобар 18, 2010, 12:32:37 »

Videla sam prelepu vencanicu koja se moze nositi i kao vecernja haljina. Posto u tom salonu postoji mogucnost sivenja po meri planiram da je kupim,ali ne u beloj boji. Bela mi je suvise jednostavna. Moja vencanica ce verovatno biti tirkizne ili nezno zelene boje,jer taj dan zelim da budem posebna i jedinstvena!
Sačuvana
Lana X
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: Новембар 23, 2010, 03:21:01 »

Ja sam nesto celog yivota mastala da izgledam kao balerina pa cu verovatno imati nezno roze haljinu od tila. Tako da, pingvincicu samo napred!
Sačuvana
Danica 84
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: Јануар 10, 2011, 03:15:26 »

Mene su odusevile vencanice salona Alhemija! Ima ih i u neko stampanom dezenu i nezno oranz boji, pa u dzipsi fazonu... ne znam za koju da se odlucim!
Sačuvana
Lutkica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: Септембар 05, 2011, 03:49:56 »

Meni je bas super ta neka puder roze nijansa... lepo se slaze uz sivkasto srebrne detalje!
Sačuvana
Principessa Klara
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: Септембар 07, 2011, 03:34:05 »

Meni su ekstra one vencanice bas kao balske toalete, u sampanj boji sa stampanim cvetovima u nekoj boji. To mi je onako bas originalno i cfhic, a potpuno je drugacije. Ne kazem da mlada treba da izgleda avangardno ne znam kako, ali bela boja nikako nije zakon niti sve treba da budemo utrpane ruzama, cvetovima... Umesto vela bih svakako odabrala mrezicu i veliki cvet.
Sačuvana
Stela
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: Октобар 11, 2011, 03:53:19 »

I meni se ta ideja dopada. Odusevila me i jedna Diorova haljina, jeste bela ali ima crni plisani kais, trake nekakve ne znam sta li je.
i ta mrezica deluje sjajno!
Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!