Cezar
Newbie
|
 |
« poslato: Септембар 02, 2010, 10:20:37 » |
|
Ljudi ja stvarno ne podnosim one pesme iz vremena mog dede.... te melodije, tekstovi... pa ko jos cuva ovce i svira frulu kad danas svi voze BMW. Salu na stranu, ja sam zamislio da muzici lepo ispostavim svoj repertoar i da nema onog nrucivanja pesama i sl. Kolo moze, ali samo u par navrata. jel to Ok?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Slatki kolacic
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Септембар 06, 2010, 12:57:48 » |
|
ja vragolan i moj dedaaaa  ma meni su te stare pesme carske al naravno ne da se ore tokom cele svadbe.Sto se tice kola-samo da vidite kako se mladi lako 'vataju u isto, ne biste verovali :O
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Beauty and The Beast
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Септембар 06, 2010, 01:47:08 » |
|
Aha, a ovamo kao niko ne zna i ne zanima ga.... pesme.. hm... bitno je da budu brzeg ritma..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Crnokosa
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Септембар 15, 2010, 01:19:27 » |
|
najbolje da vam dodje jedan simfonijski orkestar pa da se opustite ko ljudi.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
David XYZ
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Септембар 24, 2010, 09:49:40 » |
|
Zavisi dje se pravi veselje... bitno da zvuci kulturno i prijatno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jana Kostic
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Октобар 25, 2010, 03:51:05 » |
|
Meni je skroz cool neka filmska muzika! A i svima ce repertoar biti pozmnat i nece biti kica!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mihajlo TS
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Октобар 27, 2010, 03:06:54 » |
|
Samo neki dobar klupski bend i nema greske!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Srecni mladenci
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Новембар 22, 2010, 02:53:17 » |
|
ja volim narodnjake i to ce i biti 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Aleksandra
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #8 poslato: Децембар 20, 2010, 09:33:39 » |
|
Bice ona muzika koja i u trenucima odmora prija mom uhu, nebitan je zanr, samo naravno brzeg ritma.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Andrej82
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Децембар 24, 2010, 12:11:56 » |
|
Znam da ce morati da bude narodnjaka, iako ja nisam neki veliki fan ali evo Miroslav Ilic je skroz OK!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marijana V88
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Јул 07, 2011, 11:48:19 » |
|
Bez Miroslava sigurno ne moze, a ja volim tako neke strane evergreen melodije... mada se bojim da ce se vecina gostiju uhvatiti za glavu kad cuje Take my breath away....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tamara
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Јул 08, 2011, 10:43:11 » |
|
i jaooooooooooo inace od mog buduceg supruga njegovi roditelji su sa kosova  i prosto je njihov obicaj da muzika bude njihova i da idu od stola do stola i vesele sa sa gostima..uzas zivi..... inace pravimo svadbu u narcisu to je u lestanima zaista predivan restoran i sto se tice dekoracije i samog posluzenja..... ja sam blago receno poludela kada sam cula da ce tako biti, ipak sa jedne strane mi je drago sto su izabrali bend koji sve znaju da sviraju...ali malo vise se preferiraju te njihove pesme  i sto pevec i pevacica idu od stola do stola ipak oni su placeni za taj dan........ i sta ja da izaberem za ulazak u restoran i kada bude dosla na red torta...?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Slatka mala 86
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Јул 11, 2011, 03:02:01 » |
|
Pa valjda ce ti ispuniti zelju da bar ta pesma za ulazak u restoran bude neka po tvom ukusu. Samo molim te ako vec padas na neku stranu melodiju, ipak procitaj tekst... mojoj drugarici se desilo da je htela onu od Roxette It must have been love.... a ono ide but it is over now... fotograf je jedini primetio :-)... sta sad over  / :-)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Slavko DE
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Август 25, 2011, 03:10:19 » |
|
Srecom imamo potpuno urbane :-)) goste tako da ne sumnjam da ce odlepiti na Save the last dance for me...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maruska87
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Август 29, 2011, 03:16:45 » |
|
Znam da do decembra nema jos puno vremena ali eto ovih dana cu da obidjem svoje omiljene klubove i naci cu bend koji mi najvise odgovara. Kad vec mogu da se provedem sa njima kad izlazim sto ne bih i na sopstvenoj svadbi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|