ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 03:17:32 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Posluženje  (Pročitano 246 puta)
patkicam
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« poslato: Новембар 18, 2010, 02:41:20 »

Pozdrav svima i ako sam se udala pre izvesnog vremena ,imam jednu nedoumicu .Naime imam mali ketering pravim samo slaniše kiflice,rolate ,pite ,kanape i slično .Međutim jedan bračni par je od mene tražio da  kao jedini meni budu moji proizvodi uradila sam to ,svdba je bila sa 100 ljudi mala .međutim još jedan par juče je tražio isto samo što svadba ima 300 ljudi !!!!
Da li je došlo do promene trenda i ponašanja tj šta se desilo sa sarmom i pečenjem ?
Mislim moji proizvodi su zaista dobri i sve izgleda vrhunski ali mi nekako to nije za svadbu
Sačuvana
NatalijaK
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Децембар 22, 2010, 03:25:12 »

Meni je to ipak sjajna stvar! Vazno je samo da bude sto bogatija opuda, narocito ona na bazi mesa :-)! Mogu se razni mesnati proizvodi spakovati i u manje forme!Ja bih licno izbegavala sad neke pite, posto mi to odmah llci na neko posluzenje uz kaficu :-).
Sačuvana
Aleksandra
Jr. Member
**

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Јануар 05, 2011, 04:14:28 »

Mozda da se skoncentrises na neke manje zabave onako u fazonu koktel partija ?
Sačuvana
Cvrcak
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Март 15, 2011, 04:42:14 »

Ja sam bas prijatno iznenadjena dvema devojkama, zovu se Marta i Asja, imaju neki strani fazon kad je u pitanju ketering i potpuno su originalne inventivne.
Sačuvana
Marisol
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Март 22, 2011, 04:21:54 »

SAmo ne treba preterivati sa egzoticnim ukusima...ipak je ovo Srbija
Sačuvana
Marinela
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Август 18, 2011, 03:13:34 »

Ja priznajem da se odusevljavam ukusnom i lepo dekorisanom hranom. Kad vidim one umetnicki osmisljene  :-) tanjire ja prosto zanemim. I bitno mi je hrana bude lagana, ukusna. A sto se egzotike tice, moze malkice .. :-)
Sačuvana
Slavko DE
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Август 25, 2011, 03:11:14 »

Mi smo angazovali Papas za ketering. Super su devojke i imaju smisla i za kombinovanje razlicitih ukusa i vrhunsku dekoraciju.
Sačuvana
Lutkica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Септембар 05, 2011, 03:53:23 »

I meni se ta ideja sa keteringom dopada, to mi je super varijanta bez obzira na  meni koji ce uslediti kao glavni deo...
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!