ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 03:17:57 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  
Autor Tema: Gde je najbolje devojacno vece?  (Pročitano 2959 puta)
jaca
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Септембар 12, 2009, 07:32:48 »

Udajem se za 3 nedelje i plan je da sa drugaricama izadjem, ne bas vece pred svadbu nego preko nedelje, u lud provod. Da je li neko organizovao nesto slicno i gde?
Sačuvana
seka
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Септембар 14, 2009, 04:34:07 »

Ja sam prosle godine isla u Vuka Karadzica kafic Balkanski spijun, i mesto je fenomenalno. Mali kafe, ziva svirka i dobri frajeri. Drugarica koja se udavala valjda je tamo pila kafu i svideo joj se ceo fazon i tamo nas pozvala na devojacko vece. Fenomenalno
Sačuvana
maja
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Септембар 16, 2009, 10:21:36 »

Reka!
Sačuvana
mia
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Септембар 28, 2009, 12:01:29 »

Ja planiram, nisam videla samo koliko to zadovoljstvo kosta, da pozovem 3 najbolje drugarice i uplatim nesto van grada. Cula sam da je u Vrscu super.. Bazen, masaze, provod, citav program... Jedno vece mi je nekako ipak prekratko obzirom da treba da se provedemo kako kazu ludo! Ipak se udajem jednom u zivotu!
Sačuvana
Lidija
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Октобар 29, 2009, 10:04:15 »

Ja sam tradicionalna devojka i svoje drage cu da vodim na splav da lumpujemo do zore Cheesy
Sačuvana
Vesna
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Октобар 29, 2009, 03:38:26 »

Mi cemo da imamo pidzama parti kod mene u kuci.Da se lepo vidimo i ispricamo.
Sačuvana
Mimi
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Новембар 03, 2009, 08:32:59 »

Ja sam za neko ludilo i zezanje za devojacko vece...prepuna dikoteka i preglasna muzika
Sačuvana
Nevenka
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Новембар 05, 2009, 02:25:30 »

Najbolje je da se devojacko vece provede u nekom intimnom krugu prijatelja,sestre i majke jer se tada obelezava velika promena u zivotu i niste vise samo necija cerka vec postajete zena i jednog dana - i majka Cheesy
Sačuvana
Sandrica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Новембар 06, 2009, 08:47:47 »

Slazem se sa Lidijom....lepo je kada na nekom splavu vidite devojke koje proslavljaju devojacko vece....bude svega... i suza...i radosti...ali,najvaznije je ...ispostavi se da je to najveselije drustvo to vece....Smeško
Sačuvana
Ivančica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Новембар 09, 2009, 03:02:03 »

Ja mislim da devojacko vece i nije neka specijalna prilika za slavlje...znam samo da za mene nije i da ja nista ne pravim,ali zato ocekujem od svadbe - pravu bajku...princ,kocije,belo svuda oko nas... Smeško
Sačuvana
Zorana R
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Новембар 09, 2009, 04:16:57 »

Kako su samo ove devojke fine...strasno!!!! Dok muskarci obavezno uz neku igracicu (nazovimo je tako Zelenko) provode momacko vece, gle one sve kako se femkaju...cccccc..... Ja cu imati dva zgodna plesaca (ili kako vec Smeško stripera), gde ce i moje drugarice a i ja lepo da se izigraju i opuste. Pa sto oni samo da budu privilegovani Prevrtanje očima
Sačuvana
Lena
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Новембар 09, 2009, 04:41:27 »

Da li sam ja jedina udata ne forumu? Smeško Smeško Namigivanje :DMoje devojačko veče je bilo potpuno neplanirano...odnosno,moje devojačke večeri su bile fenomenalne...Trajalo je ceo vikend...Prvi dan kod mene kuci,subota kafana i nedelja i momci i devojke sa momačke,odnosno devojačke večeri, na roštilju u letnjikovcu.....Svi pamte te dane...Eh,i ja i moj suprug....i danas se prepričavaju ti dana,ali i naša svadba...
Sačuvana
Milijana
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Новембар 23, 2009, 02:31:12 »

Devojacko vece je po meni ok provesti i sa svojim buducim suprugom i zajednickim prijateljima...na splavu Smeško preglasna muzika i narodnjaci se podrazumevaju!
Sačuvana
KatarinaBG
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Новембар 25, 2009, 11:26:21 »

A kakvo je onda to devojacko vece kad ga proslavljas sa buducim muzem??? A da li on hoce da proslavi svoje momacko vece sa tobom?Molim?Molim??? Namigivanje
Sačuvana
Djavolak
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Децембар 07, 2009, 12:24:55 »

Ja se nadam da cu uspeti da odvojim ceo dan za druzenje sa meni dragim zenskim!! osobama...prvo  shopping, cisto onako, trebace neka sitnica u poslednjem trenutku, onda vecera u nekom fancy restoranu i posle toga pravac neki dobar klub!
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!