jaca
Newbie
|
 |
« poslato: Септембар 12, 2009, 07:32:48 » |
|
Udajem se za 3 nedelje i plan je da sa drugaricama izadjem, ne bas vece pred svadbu nego preko nedelje, u lud provod. Da je li neko organizovao nesto slicno i gde?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
seka
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Септембар 14, 2009, 04:34:07 » |
|
Ja sam prosle godine isla u Vuka Karadzica kafic Balkanski spijun, i mesto je fenomenalno. Mali kafe, ziva svirka i dobri frajeri. Drugarica koja se udavala valjda je tamo pila kafu i svideo joj se ceo fazon i tamo nas pozvala na devojacko vece. Fenomenalno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maja
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Септембар 16, 2009, 10:21:36 » |
|
Reka!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mia
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Септембар 28, 2009, 12:01:29 » |
|
Ja planiram, nisam videla samo koliko to zadovoljstvo kosta, da pozovem 3 najbolje drugarice i uplatim nesto van grada. Cula sam da je u Vrscu super.. Bazen, masaze, provod, citav program... Jedno vece mi je nekako ipak prekratko obzirom da treba da se provedemo kako kazu ludo! Ipak se udajem jednom u zivotu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lidija
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Октобар 29, 2009, 10:04:15 » |
|
Ja sam tradicionalna devojka i svoje drage cu da vodim na splav da lumpujemo do zore 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vesna
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Октобар 29, 2009, 03:38:26 » |
|
Mi cemo da imamo pidzama parti kod mene u kuci.Da se lepo vidimo i ispricamo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mimi
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Новембар 03, 2009, 08:32:59 » |
|
Ja sam za neko ludilo i zezanje za devojacko vece...prepuna dikoteka i preglasna muzika
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nevenka
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Новембар 05, 2009, 02:25:30 » |
|
Najbolje je da se devojacko vece provede u nekom intimnom krugu prijatelja,sestre i majke jer se tada obelezava velika promena u zivotu i niste vise samo necija cerka vec postajete zena i jednog dana - i majka 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sandrica
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 06, 2009, 08:47:47 » |
|
Slazem se sa Lidijom....lepo je kada na nekom splavu vidite devojke koje proslavljaju devojacko vece....bude svega... i suza...i radosti...ali,najvaznije je ...ispostavi se da je to najveselije drustvo to vece.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivančica
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 09, 2009, 03:02:03 » |
|
Ja mislim da devojacko vece i nije neka specijalna prilika za slavlje...znam samo da za mene nije i da ja nista ne pravim,ali zato ocekujem od svadbe - pravu bajku...princ,kocije,belo svuda oko nas... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zorana R
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Новембар 09, 2009, 04:16:57 » |
|
Kako su samo ove devojke fine...strasno!!!! Dok muskarci obavezno uz neku igracicu (nazovimo je tako  ) provode momacko vece, gle one sve kako se femkaju...cccccc..... Ja cu imati dva zgodna plesaca (ili kako vec  stripera), gde ce i moje drugarice a i ja lepo da se izigraju i opuste. Pa sto oni samo da budu privilegovani 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lena
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Новембар 09, 2009, 04:41:27 » |
|
Da li sam ja jedina udata ne forumu?  :DMoje devojačko veče je bilo potpuno neplanirano...odnosno,moje devojačke večeri su bile fenomenalne...Trajalo je ceo vikend...Prvi dan kod mene kuci,subota kafana i nedelja i momci i devojke sa momačke,odnosno devojačke večeri, na roštilju u letnjikovcu.....Svi pamte te dane...Eh,i ja i moj suprug....i danas se prepričavaju ti dana,ali i naša svadba...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milijana
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Новембар 23, 2009, 02:31:12 » |
|
Devojacko vece je po meni ok provesti i sa svojim buducim suprugom i zajednickim prijateljima...na splavu  preglasna muzika i narodnjaci se podrazumevaju!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
KatarinaBG
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Новембар 25, 2009, 11:26:21 » |
|
A kakvo je onda to devojacko vece kad ga proslavljas sa buducim muzem??? A da li on hoce da proslavi svoje momacko vece sa tobom?   ?? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Djavolak
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Децембар 07, 2009, 12:24:55 » |
|
Ja se nadam da cu uspeti da odvojim ceo dan za druzenje sa meni dragim zenskim!! osobama...prvo shopping, cisto onako, trebace neka sitnica u poslednjem trenutku, onda vecera u nekom fancy restoranu i posle toga pravac neki dobar klub!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|