ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 03:25:52 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Boje u trendu  (Pročitano 239 puta)
Milenica83
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Фебруар 23, 2011, 02:44:50 »

Ja zaista zalim spektakularnu dekoraciju na svom vencanju pa sam razmisljala koja bi to boja mogla da bude - nesto mi se kombinacija narandzaste i pistaci zeene dopada, restoran sa velikom bastom, raskosne zavese.... Ali sakako zelim da to bude moderno, pa me interesuje koje su boje i detalji u trendu?
Sačuvana
Marijana V88
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Јул 07, 2011, 11:50:01 »

Posto je moje vencanje na zimu mislim da cu se opredeliti za neku plavicastu nijansu... kao sto je recimo Tifani plava...pa kad se tome dodaju kristali.... bice bas onako u duhu zimske bajke!
Sačuvana
super Mis
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Јул 14, 2011, 02:33:05 »

Pa ja se iskreno nadam da ce jesen biti lepa i suncana pa da mi se lepo ostvari moja zamisao o vencanju kao u engleskom vrtu!  Mnogo cveca pa neke figure andjelaka pa divni stolnjaci (vec sam snimila neke kod Dunija!)...
Sačuvana
La belle
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #3 poslato: Август 15, 2011, 03:15:02 »

Ja bih nesto izmedju lila i roze, videla sam na proslom wedding show stand Svadbenih zvona koji je bio u toj boji. Pa neki ram od ruza... wow i mnogo srebrnih detalja. Eto ideje!
Sačuvana
Maruska87
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Август 29, 2011, 03:13:59 »

Wow, ja sam uvek za srebrne detalje! S tim sto bih ih ja kombinovala sa plavicastim tonovima. Ima sad ta neka aqua plava :-))), tako je bar zovu ovi umetnici. Super ce mi ici uz zimsko vencanje i onda mogu da na papirnate lampione (to ce ici na plafon) stavim i neko paperje i eto prave zimske bajke.
Sačuvana
Paulina T
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Август 30, 2011, 03:09:41 »

Meni je ekstra crno bela kombinacija i vidim da se sve zvezde odlucuju za tako nesto. Odusevila me torta sto je imala Kim Kardasijan. Ogromna crno bela, vanila i cokolada... mmmmm
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!