Goca111
Newbie
|
 |
« poslato: Новембар 04, 2009, 04:14:23 » |
|
Moze li mi neko dati savet za kakav meni da se opredelim - meni se licno jako svidjaju one moderne varijante sa ukusno pripremljenim kanapeima, egzoticnijim jelima, lososi, tropsko voce... Mislim, nadam se da niko nece doci na mooju svadbu samo da bi jeo, a ja bih da izbegnem one sarme i pecenje... a s druge strane, znam da je ovo zemlja Srbija  i da ljudi ocekuju tradicionalna jela. Jednostavno mi se ne uklapa moderan ambjent restorana sa prasicima i corbama!  Dajte neki savet! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Stevan9
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Новембар 09, 2009, 02:49:37 » |
|
Znas sta,najkulturniji je po mom misljenju svedski sto a sad sto nasi ljudi vole da ih neko sluzi - e, pa to je njihov problem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Andrej
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Новембар 10, 2009, 04:29:38 » |
|
I ja glasam za svedski sto,samo treba voditi racuna da izbor jela nije preveliki jer se onda ljudi potpuno zbune 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Radmila
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Новембар 13, 2009, 12:50:12 » |
|
Ja sam pre da me neko posluzuje dok sedim na rodjenoj svadbi nego da sama trckaram do svedskog stola i prebriam po ovalima...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Natašica
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Новембар 23, 2009, 02:23:54 » |
|
Znate sta, ako je velika svadba - svedski sto i nije neko dobro resenje...ljujdi se okupe oko njega pa izgledaju ko navijaci 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Natalija
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Новембар 23, 2009, 02:27:52 » |
|
Mozda je najbolja varijanta da gosti budu grupisani oko manjih stolova pa ce kelneri moci svakom da posvete dovoljno paznje! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Josip
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Децембар 02, 2009, 11:43:50 » |
|
Ne mozete bas svima ugoditi.Ako je manja svadba onda je ok i svedski sto a ako je veca bolje je kad se sluze gosti za stolom.Barem ono sto sam ja video i doziveo.Ne treba preterivati i smisljati 130 vrsta jela i predjela,nesto kulturno,lako i zdravo....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Karolina
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Децембар 03, 2009, 01:07:13 » |
|
Po meni je bitno i godisnje doba kad se pravi svadba-nikako mi ne ide vencanje na brodu, 30 stepeni i prasence na stolu  .... zimi pored nekog kamina, u nekoj svecanoj sali....onda moze. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Julija
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Децембар 04, 2009, 11:51:25 » |
|
Ja glasam za neki lagani meni, malo da uvedemo neke novine pored sarmice! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lenče
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Децембар 14, 2009, 01:47:03 » |
|
Svadbeni meni treba da bude prilagodjen pre svega godisnjem dobu a to da li ce biti svedski sto ili klasicno posluzenje-to nema nikakve veze...ljudi,kriza je pa zato narod bira nesto sto mu je milije dzepu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Leptirica
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Децембар 17, 2009, 12:42:15 » |
|
Ja sam nekako uvek pre za klasično posluženje al sa menijem koji ima neke malo egzotične detalje...nisam ja baš neki sarma tip 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lady Gaga
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Децембар 17, 2009, 03:59:10 » |
|
Ajde Lence pusti sad krizu. Kriza u Srbiji postoji od kada ja znam za sebe, a to je preko 25 godina  . Znaci, ljudi ce se vencati i praviti svadbu pa makar bio i smak sveta. Pa jednom se to valjda radi, mislim pravi gala svadba. Ako se odluce i za drugi ili treci brak, pa sigurno nece opet praviti tako veliku svadbu. Retko ko ce da skrtari na takvom dogadjaju!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bora
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Децембар 23, 2009, 02:09:25 » |
|
Ja sam za srpski tradicional supa sarma pecenje  super su ta neka egzoticna jela al nije to to!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Natasha
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Јануар 04, 2010, 01:56:58 » |
|
Pa ako je zimska svadba potpuno je ok ako je i meni malo "tezi"  a ako je pravite na leto onda samoneke laganica stvari - salate, riba, povrce bareno....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Srdjana
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Јануар 11, 2010, 04:20:29 » |
|
Meni je veoma bitan detalj na svadbi jer ipak mislim da bi trebalo preskociti tradicional - pecenje,supa i sarma  Mislim,ima toliko dobrih jela koja i nisu toliko skupa 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|