ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 03:36:12 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  
Autor Tema: Svadbeni meni  (Pročitano 2133 puta)
Goca111
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Новембар 04, 2009, 04:14:23 »

Moze li mi neko dati savet za kakav meni da se opredelim - meni se licno jako svidjaju one moderne varijante sa ukusno pripremljenim kanapeima, egzoticnijim jelima, lososi, tropsko voce... Mislim, nadam se da niko nece doci na mooju svadbu samo da bi jeo, a ja bih da izbegnem one sarme i pecenje... a s druge strane, znam da je ovo zemlja Srbija Smeško i da ljudi ocekuju tradicionalna jela. Jednostavno mi se ne uklapa moderan ambjent restorana sa prasicima i corbama! Namigivanje
Dajte neki savet! Smeško
Sačuvana
Stevan9
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Новембар 09, 2009, 02:49:37 »

Znas sta,najkulturniji je po mom misljenju svedski sto a sad sto nasi ljudi vole da ih neko sluzi - e, pa to je njihov problem Cheesy
Sačuvana
Andrej
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Новембар 10, 2009, 04:29:38 »

I ja glasam za svedski sto,samo treba voditi racuna da izbor jela nije preveliki jer se onda ljudi potpuno zbune Cheesy
Sačuvana
Radmila
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Новембар 13, 2009, 12:50:12 »

Ja sam pre da me neko posluzuje dok sedim na rodjenoj svadbi nego da sama trckaram do svedskog stola i prebriam po ovalima...
Sačuvana
Natašica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Новембар 23, 2009, 02:23:54 »

Znate sta, ako je velika svadba - svedski sto i nije neko dobro resenje...ljujdi se okupe oko njega pa izgledaju ko navijaci Cheesy
Sačuvana
Natalija
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Новембар 23, 2009, 02:27:52 »

Mozda je najbolja varijanta da gosti budu grupisani oko manjih stolova pa ce kelneri moci svakom da posvete dovoljno paznje! Smeško
Sačuvana
Josip
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Децембар 02, 2009, 11:43:50 »

Ne mozete bas svima ugoditi.Ako je manja svadba onda je ok i svedski sto a ako je veca bolje je kad se sluze gosti za stolom.Barem ono sto sam ja video i doziveo.Ne treba preterivati i smisljati 130 vrsta jela i predjela,nesto kulturno,lako i zdravo....
Sačuvana
Karolina
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Децембар 03, 2009, 01:07:13 »

Po meni je bitno i godisnje doba kad se pravi svadba-nikako mi ne ide vencanje na brodu, 30 stepeni i prasence na stolu Namigivanje.... zimi pored nekog kamina, u nekoj svecanoj sali....onda moze. Smeško
Sačuvana
Julija
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Децембар 04, 2009, 11:51:25 »

Ja glasam za neki lagani meni, malo da uvedemo neke novine pored sarmice! Smeško
Sačuvana
Lenče
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Децембар 14, 2009, 01:47:03 »

Svadbeni meni treba da bude prilagodjen pre svega godisnjem dobu a to da li ce biti svedski sto ili klasicno posluzenje-to nema nikakve veze...ljudi,kriza je pa zato narod bira nesto sto mu je milije dzepu!
Sačuvana
Leptirica
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #10 poslato: Децембар 17, 2009, 12:42:15 »

Ja sam nekako uvek pre za klasično posluženje al sa menijem koji ima neke malo egzotične detalje...nisam ja baš neki sarma tip Cheesy
Sačuvana
Lady Gaga
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Децембар 17, 2009, 03:59:10 »

Ajde Lence pusti sad krizu. Kriza u Srbiji postoji od kada ja znam za sebe, a to je preko 25 godina Zelenko. Znaci, ljudi ce se vencati i praviti svadbu pa makar bio i smak sveta. Pa jednom se to valjda radi, mislim pravi gala svadba. Ako se odluce i za drugi  ili treci brak, pa sigurno nece opet praviti tako veliku svadbu. Retko ko ce da skrtari na takvom dogadjaju!!!
Sačuvana
Bora
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #12 poslato: Децембар 23, 2009, 02:09:25 »

Ja sam za srpski tradicional supa sarma pecenje Cheesy
super su ta neka egzoticna jela al nije to to!
Sačuvana
Natasha
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Јануар 04, 2010, 01:56:58 »

Pa ako je zimska svadba potpuno je ok ako je i meni malo "tezi"  Cheesy
a ako je pravite na leto onda samoneke laganica stvari - salate, riba, povrce bareno....
Sačuvana
Srdjana
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Јануар 11, 2010, 04:20:29 »

Meni je veoma bitan detalj na svadbi jer ipak mislim da bi trebalo preskociti tradicional - pecenje,supa i sarma Cheesy
Mislim,ima toliko dobrih jela koja i nisu toliko skupa Cheesy
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!