ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 06:44:09 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 5
  Štampaj  
Autor Tema: Veseli gosti i mladenci = dobra svadba  (Pročitano 2256 puta)
Ludi kamen
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Новембар 05, 2009, 03:06:45 »

Po meni, pored dobre muzike i lepog ambijenta, najvaznije je da svi budu veseli. Naravno, muzika je za to zaduzena 50% ali ako imate "drvene" goste koji samo sede, jedu, i analiziraju, tesko da ce se atmosfera podici. Jeste da ne postoji obuka Smeško za goste, kako da se ponasaju, igraju itd...ali morate da imate makar dve osobe koje ce biti zaduzene za "dizanje" ostalih. Ako imate blago vama ako ne, moracete sami tu funkciju da preuzmete Smeško
Sačuvana
VericaKG
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Новембар 06, 2009, 12:14:47 »

Meni se skoro i sestra udala pa sam bila glavna za podizanje atmosfere. Svi ko da su cekali na mene  Smeško, dobro, razumem ja i ove starije, oni su za neke laganije melodije, ali, ruku na srce, prava zurka nastaje uz ove moderne "narodnjacke" pesme.  Smeško Mozda su neke i kic i nikad nece biti evergrin Namigivanje, ali niko ne moze da kaze da se nije dobro proveo uz njih.
Sačuvana
Pepeljuga
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Новембар 06, 2009, 02:22:20 »

Ja ocekujem da vecina mojih gostiju (od ukupno 150) vec od 16h budu na stolovima, dok ce starijoj generaciji biti dozvoljeno da bude na stolicama. Oni kojima se ne bude svidela ni jedna ni druga varijanta....mogu ispod stola  Cheesy
Sačuvana
Gisele
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Новембар 08, 2009, 12:16:10 »

Tako jeee!!!Ljudi, svadba je, samo bez poziranja i totalno opusteno! Pa svi su dosli da se lepo provedu i uzivaju!
Sačuvana
Ivančica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Новембар 09, 2009, 03:03:30 »

Mislim da svadba nije vasar i da treba da prodje u mirnoj atmosferi gde su mladenci glavni a ne penjanje po stolovima.
Sačuvana
Malena82
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Новембар 10, 2009, 10:18:53 »

Jeste, ma koliko alkohol bio prisutan i veselo raspolozenje, ipak treba imati mere i dostojanstveno se ponasati a ne da se svi cude sta vam bi od jednom, niko vas ne poznaje kao takve...
Sačuvana
Una BG
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Новембар 11, 2009, 04:49:21 »

Svako treba da bude ono sto jeste a ne da se pretvara i glumi! E sad, zato treba znati temperament svojih gostiju, pa ako je neko bas wild Zelenko, onda treba malo pripaziti na tu osobu...osim ako je to mlada...e onda je treba pustiti da radi sta hoce Namigivanje
Sačuvana
Julija
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Новембар 12, 2009, 09:29:31 »

Ma uvek se nadje neko ko je zaduzen za dobru atmosferu i na koga su svi navikli kao takvog... i njega isto treba pustiti dda radi sta hoce  Cheesy
Sačuvana
BoraBora
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Новембар 13, 2009, 12:21:01 »

E ja imam stvarno super ortake koji su jedva cekali da se i ja odlucim na zenidbu, posto su oni to vec uradili, pa ce show da naprave.... Cheesy
Sačuvana
Aleksandra
Jr. Member
**

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Новембар 16, 2009, 12:15:15 »

Moji gosti i ja smo vec nekako uigrana ekipa, dobro se znamo, tako da ne sumnjam da ce atmosfera biti odlicna....
Sačuvana
Milijana
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Новембар 23, 2009, 02:34:44 »

E,ljudi,najgore je kad je na svadbi atmosfera kao na komemoraciji,Boze me oprosti!To je kada se mladin i mladozenjin tabor i ne podnose nesto pa samo sikcu i sevaju ocima jedni na druge...uzas!Bila sam na jednom takvom vencanju.Ne ponovilo se! Šokiran
Sačuvana
KatarinaBG
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Новембар 25, 2009, 11:58:18 »

Jadni ti mladenci ciji su gosti smoreni!!!! A mozda su i oni takvi  Tužan Tužan Namigivanje Zelenko
Sačuvana
Vesnica
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #12 poslato: Новембар 26, 2009, 12:21:29 »

Zato se na svadbu zovu samo provereni gosti !!!Nem SUVISNE DOSADNE rodbine!Kad su na svadbi svi oni koje ne vidite godinama....
Sačuvana
Jefta
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Децембар 01, 2009, 04:39:21 »

Mislim da i mladenci moraju da se malo potrude oko gostiju a ne samo da se udrvene i trepcu  Molim?
Sačuvana
Zvonko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Децембар 02, 2009, 11:39:11 »

Ja sam siguran da ce moji gosti biti preraspolozeni s obzirom da je moja draga jedinica + Vlajna Cheesy
ima da mi se gosti obeznane od veselja...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 5
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!