Ludi kamen
Newbie
|
 |
« poslato: Новембар 05, 2009, 03:06:45 » |
|
Po meni, pored dobre muzike i lepog ambijenta, najvaznije je da svi budu veseli. Naravno, muzika je za to zaduzena 50% ali ako imate "drvene" goste koji samo sede, jedu, i analiziraju, tesko da ce se atmosfera podici. Jeste da ne postoji obuka  za goste, kako da se ponasaju, igraju itd...ali morate da imate makar dve osobe koje ce biti zaduzene za "dizanje" ostalih. Ako imate blago vama ako ne, moracete sami tu funkciju da preuzmete 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
VericaKG
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Новембар 06, 2009, 12:14:47 » |
|
Meni se skoro i sestra udala pa sam bila glavna za podizanje atmosfere. Svi ko da su cekali na mene  , dobro, razumem ja i ove starije, oni su za neke laganije melodije, ali, ruku na srce, prava zurka nastaje uz ove moderne "narodnjacke" pesme.  Mozda su neke i kic i nikad nece biti evergrin  , ali niko ne moze da kaze da se nije dobro proveo uz njih.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pepeljuga
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Новембар 06, 2009, 02:22:20 » |
|
Ja ocekujem da vecina mojih gostiju (od ukupno 150) vec od 16h budu na stolovima, dok ce starijoj generaciji biti dozvoljeno da bude na stolicama. Oni kojima se ne bude svidela ni jedna ni druga varijanta....mogu ispod stola 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gisele
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Новембар 08, 2009, 12:16:10 » |
|
Tako jeee!!!Ljudi, svadba je, samo bez poziranja i totalno opusteno! Pa svi su dosli da se lepo provedu i uzivaju!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivančica
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Новембар 09, 2009, 03:03:30 » |
|
Mislim da svadba nije vasar i da treba da prodje u mirnoj atmosferi gde su mladenci glavni a ne penjanje po stolovima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Malena82
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Новембар 10, 2009, 10:18:53 » |
|
Jeste, ma koliko alkohol bio prisutan i veselo raspolozenje, ipak treba imati mere i dostojanstveno se ponasati a ne da se svi cude sta vam bi od jednom, niko vas ne poznaje kao takve...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Una BG
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Новембар 11, 2009, 04:49:21 » |
|
Svako treba da bude ono sto jeste a ne da se pretvara i glumi! E sad, zato treba znati temperament svojih gostiju, pa ako je neko bas wild  , onda treba malo pripaziti na tu osobu...osim ako je to mlada...e onda je treba pustiti da radi sta hoce 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Julija
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Новембар 12, 2009, 09:29:31 » |
|
Ma uvek se nadje neko ko je zaduzen za dobru atmosferu i na koga su svi navikli kao takvog... i njega isto treba pustiti dda radi sta hoce 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BoraBora
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 13, 2009, 12:21:01 » |
|
E ja imam stvarno super ortake koji su jedva cekali da se i ja odlucim na zenidbu, posto su oni to vec uradili, pa ce show da naprave.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Aleksandra
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 16, 2009, 12:15:15 » |
|
Moji gosti i ja smo vec nekako uigrana ekipa, dobro se znamo, tako da ne sumnjam da ce atmosfera biti odlicna....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milijana
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Новембар 23, 2009, 02:34:44 » |
|
E,ljudi,najgore je kad je na svadbi atmosfera kao na komemoraciji,Boze me oprosti!To je kada se mladin i mladozenjin tabor i ne podnose nesto pa samo sikcu i sevaju ocima jedni na druge...uzas!Bila sam na jednom takvom vencanju.Ne ponovilo se! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
KatarinaBG
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Новембар 25, 2009, 11:58:18 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vesnica
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Новембар 26, 2009, 12:21:29 » |
|
Zato se na svadbu zovu samo provereni gosti !!!Nem SUVISNE DOSADNE rodbine!Kad su na svadbi svi oni koje ne vidite godinama....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jefta
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Децембар 01, 2009, 04:39:21 » |
|
Mislim da i mladenci moraju da se malo potrude oko gostiju a ne samo da se udrvene i trepcu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zvonko
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Децембар 02, 2009, 11:39:11 » |
|
Ja sam siguran da ce moji gosti biti preraspolozeni s obzirom da je moja draga jedinica + Vlajna  ima da mi se gosti obeznane od veselja...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|