ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 06:45:20 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 5
  Štampaj  
Autor Tema: Kupovina mlade  (Pročitano 3801 puta)
dragana
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Септембар 14, 2009, 09:54:05 »

Sta mislite o ovom obicaju? Moj decko je dever na svadbi 3. oktobra i kaze nema pojma ni koliko para da da ni kako da se ponasa i nas taj obicaj malo nervira oboje. A nekad mislimo da je bas sladak Smeško Zavisi kako smo raspolozeni.

Sta vi mislite o tome i da li znate koliko se tu stvarno para daje i kako sve to ide?
Sačuvana
Mladen
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Септембар 14, 2009, 11:59:06 »

Ja sam bio dever na svadbi ovog avgusta i moram reci da je bilo bas zabavno  Zelenko
Pravo da ti kazem, ja se zenim 21.11. i imacu takav isti ritual sa kupovinom a moj savet svim buducim deverima je da se cenjkaju do kraja!!!  Namigivanje samo tvrdo!
Mada sam ja morao da dam nekih 150 eur...
Sačuvana
Nenad
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #2 poslato: Септембар 18, 2009, 01:16:29 »

Ja se zenim u decembru,malo je nestandardno vreme za svadbu.Ali ja sam resio tj u dogovoru sa buducom zenom, da nemamo nikakve obicaje.Ne vencavamo se ni u crkvi.Cak mlada nije ni trudna  Opušten
Sačuvana
Vuk
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Септембар 29, 2009, 10:20:19 »

Posto ce biti dosta stranaca na mojoj svadbi mi smo odlucili da ispostujemo par nekih tradicionala...izmedju ostalog i kupovinu mlade.Al to ce biti vrlo svedeno, bez strina,tetaka i raznih komsinica,cisto da vide strendzeri kako to izgleda  Smeško
(a mozda neko zaradi i neki dinar,evro,dolar...)
Sačuvana
Tereza
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Октобар 12, 2009, 12:40:33 »

Jedva cekam moju svadbu pa da vidim za koliko ce mene da kupe....ako je dobra lova moracu da podelim sa sestrom koja me prodaje Cheesy
Sačuvana
Marina
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Октобар 12, 2009, 03:54:04 »

pravo da vam kazem - ja od mog mladozenje ocekujem samo jedno.
da me voli do kraja zivota   Namigivanje
Sačuvana
Danko789
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Октобар 26, 2009, 03:22:42 »

heheh mnogo su romanticne ove devojke  Zelenko
ja cu biti uskoro dever i ne dam vise od 100 eur
Sačuvana
Veran
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Новембар 03, 2009, 08:35:59 »

Meni je prezabavan ovaj obicaj pogotovu ako je neki naivko postavljen da prodaje mladu Cheesy
Sačuvana
Sneza82
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Новембар 04, 2009, 09:29:04 »

Jao ja sam vec sad nervozna zbog svadbe u aprilu!!! a 1000 puta sam rekla da cu ja biti najsmirenija mlada na svetu!  Sve se tesim kao, moja drugarica je bila histericna do samog dana svadbe, da bi na sam dan bila smirena kao bubica Smeško. Jos sam je ja plasljivo pozvala ujutro da proverim da li je stigla sve za frizuru i kod sminkera i ocekivala da drekne na mene, ali gle cuda, najsmirenijim tonom mi se javila. Laknulo mi je. A sto se tice kupovine i ostalih obicaja, pa sta znam, valjda ako to nekome od mojih bliznjih bas bude nesto znacilo (posto meni bas nije ni bitno) e onda OK, samo da ne bude preterivanja oko "iznosa". Jeste da mi nije bitno, ali.....pa ne bih bas ni za sicu da se prodam Smeško))
Sačuvana
Ludi kamen
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Новембар 05, 2009, 03:00:28 »

Moj savet je da se nikako ne prodate jeftino Namigivanje...iako pare svakako idu kod onoga ko te proda.
Sačuvana
Kristijan
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Новембар 10, 2009, 04:34:46 »

Sto se kaze - Ni kod babe nema dzabe Cheesy
Sačuvana
Aleksandra
Jr. Member
**

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Новембар 11, 2009, 11:57:18 »

E to je jedan od obicaja koji mi se dopada...uvek moze da se napravi neka interesantna fora, treba biti i dosetljiv i duhovit...ja se Smeško kao mlada bas i ne pitam, ali ovi oko mene ce se sigurno ludo zabaviti!
Sačuvana
Ivan Valjevo
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Новембар 12, 2009, 09:57:15 »

NE,NIKAKO!!!!!!!!!
Sačuvana
Marko Niš
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Новембар 16, 2009, 01:14:23 »

Ja ću sebe da dam za mladu...To je više nego bilo koji poklon...Ja nemam vrednost, ja sam joj dragulj...ma suvi dijamant....Brušeni, skupoceni....ne vrede joj pare.... Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško Smeško
Sačuvana
Mitar
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Новембар 17, 2009, 01:41:04 »

Slazem se sa Markom iz Nisa!
Koje bre pare Zelenko ?!?! 
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 5
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!