dragana
Newbie
|
 |
« poslato: Септембар 14, 2009, 09:54:05 » |
|
Sta mislite o ovom obicaju? Moj decko je dever na svadbi 3. oktobra i kaze nema pojma ni koliko para da da ni kako da se ponasa i nas taj obicaj malo nervira oboje. A nekad mislimo da je bas sladak  Zavisi kako smo raspolozeni. Sta vi mislite o tome i da li znate koliko se tu stvarno para daje i kako sve to ide?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mladen
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Септембар 14, 2009, 11:59:06 » |
|
Ja sam bio dever na svadbi ovog avgusta i moram reci da je bilo bas zabavno  Pravo da ti kazem, ja se zenim 21.11. i imacu takav isti ritual sa kupovinom a moj savet svim buducim deverima je da se cenjkaju do kraja!!!  samo tvrdo! Mada sam ja morao da dam nekih 150 eur...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nenad
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Септембар 18, 2009, 01:16:29 » |
|
Ja se zenim u decembru,malo je nestandardno vreme za svadbu.Ali ja sam resio tj u dogovoru sa buducom zenom, da nemamo nikakve obicaje.Ne vencavamo se ni u crkvi.Cak mlada nije ni trudna 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vuk
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Септембар 29, 2009, 10:20:19 » |
|
Posto ce biti dosta stranaca na mojoj svadbi mi smo odlucili da ispostujemo par nekih tradicionala...izmedju ostalog i kupovinu mlade.Al to ce biti vrlo svedeno, bez strina,tetaka i raznih komsinica,cisto da vide strendzeri kako to izgleda  (a mozda neko zaradi i neki dinar,evro,dolar...)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tereza
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Октобар 12, 2009, 12:40:33 » |
|
Jedva cekam moju svadbu pa da vidim za koliko ce mene da kupe....ako je dobra lova moracu da podelim sa sestrom koja me prodaje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marina
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Октобар 12, 2009, 03:54:04 » |
|
pravo da vam kazem - ja od mog mladozenje ocekujem samo jedno. da me voli do kraja zivota 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Danko789
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Октобар 26, 2009, 03:22:42 » |
|
heheh mnogo su romanticne ove devojke  ja cu biti uskoro dever i ne dam vise od 100 eur
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Veran
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Новембар 03, 2009, 08:35:59 » |
|
Meni je prezabavan ovaj obicaj pogotovu ako je neki naivko postavljen da prodaje mladu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sneza82
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 04, 2009, 09:29:04 » |
|
Jao ja sam vec sad nervozna zbog svadbe u aprilu!!! a 1000 puta sam rekla da cu ja biti najsmirenija mlada na svetu! Sve se tesim kao, moja drugarica je bila histericna do samog dana svadbe, da bi na sam dan bila smirena kao bubica  . Jos sam je ja plasljivo pozvala ujutro da proverim da li je stigla sve za frizuru i kod sminkera i ocekivala da drekne na mene, ali gle cuda, najsmirenijim tonom mi se javila. Laknulo mi je. A sto se tice kupovine i ostalih obicaja, pa sta znam, valjda ako to nekome od mojih bliznjih bas bude nesto znacilo (posto meni bas nije ni bitno) e onda OK, samo da ne bude preterivanja oko "iznosa". Jeste da mi nije bitno, ali.....pa ne bih bas ni za sicu da se prodam  ))
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ludi kamen
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 05, 2009, 03:00:28 » |
|
Moj savet je da se nikako ne prodate jeftino  ...iako pare svakako idu kod onoga ko te proda.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Kristijan
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Новембар 10, 2009, 04:34:46 » |
|
Sto se kaze - Ni kod babe nema dzabe 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Aleksandra
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #11 poslato: Новембар 11, 2009, 11:57:18 » |
|
E to je jedan od obicaja koji mi se dopada...uvek moze da se napravi neka interesantna fora, treba biti i dosetljiv i duhovit...ja se  kao mlada bas i ne pitam, ali ovi oko mene ce se sigurno ludo zabaviti!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivan Valjevo
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Новембар 12, 2009, 09:57:15 » |
|
NE,NIKAKO!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marko Niš
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Новембар 16, 2009, 01:14:23 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mitar
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Новембар 17, 2009, 01:41:04 » |
|
Slazem se sa Markom iz Nisa! Koje bre pare  ?!?!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|