dragana
Newbie
|
 |
« poslato: Септембар 14, 2009, 09:57:48 » |
|
Bila sam na svadbi kod drugarice i nisam imala pojma kad da im dam poklon. vidim da nisam bila jedina svi gosti su bili zbunjeni i davali kad je ko stigo, pa me zanima postoji li neko pravilo, kad se odlazi do njihovog stola i daje poklon?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tanja
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Септембар 14, 2009, 08:29:07 » |
|
To ne znam ni ja, al mislim da je odlican fazon kad organizuju hostese, pa lepo njima predas poklon, a one to sve stave u dogovorenu prostoriju u restoranu. Ja obicno dajem kovertu, pa sacekam ono kao mladence da dosetaju do stola da vide kako se zabavljamo i tad im dam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vuk
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Септембар 29, 2009, 10:22:32 » |
|
Mi cemo imati hostese koje ce rasporedjivati goste a jedna ce im pomoci da se "oslobode" poklona.Samo je bitno organizovati i jednu prostoriju gde ce moci da se stavljaju pokloni. To sa hostesama je super!Mi smo to videli na jednoj svadbi preko i mnogo nam se dopalo.A i stvarno kulturno izgleda.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Petar80
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Октобар 26, 2009, 03:18:03 » |
|
Ja sam bio na jednoj svadbi u unutrasnjosti Srbije i potpuno sam pao na teme kad sam cuo da jedan lik cita u mikrofon ko je sta doneo  Mislim da je to prava nocna mora ali je bilo pomalo i zabavno. Ja sam organizovao jednu prostoriju u kuci za poklone a sa restoranom sam takodje dogovorio da mi daju jednu kao ostavu za poklone.Kako drugacije?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Boki
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Октобар 28, 2009, 09:23:20 » |
|
Hostese su stvarno super izbor al recimo mi imamo prilicno skroman budzet pa cu morati da angazujem moje dve sestricine da obavljaju njihov posao.Ne zaboravite spisak gostiju!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Emina
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Октобар 30, 2009, 05:45:43 » |
|
Meni je potpuno glupo da mladenci idu od stola do stola, ljube se kao sa gostima a ovamo sire kesu za koverte  Ja sam bila na svadbi gde su mladenci docekivali goste na ulazu , zdravili se sa njima i gosti su im urucivali sto poklone, sto koverte, sto sirok osmeh  . Ipak su oni glavne zvezde i nekako mi i dolikuje da mladenci docekaju goste a ne hostese. Naravno ovo sve ukoliko svadba ima pristojan broj zvanica. Ja ne bih volela da mi na svadbi budu ljudi koje ne poznajem. Uzas!!! Nista radi reda, samo radi ljubavi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Branko
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Новембар 02, 2009, 04:23:51 » |
|
Najbolji izbor je zasebna prostorija za poklone.I pravilan spisak gostiju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vanja
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Новембар 03, 2009, 08:41:52 » |
|
Pa nekako je ok da se pokloni daju kada se ulazi u kucu mlade/mladozenje...a mislim da sad manje vise svaki restoran ima zasebnu prostoriju za poklone.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Kristijan
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 10, 2009, 04:37:13 » |
|
Ja sam mom drugu dao poklon nedelju dana posle svadbe jer sam ga naterao da ide sa mnom da zajedno izaberemo poklon za njega 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko B
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 11, 2009, 10:13:39 » |
|
Ma i to nije tako lose, bar sa drugarima moze tako... Bar znas da to coveku stvarno treba, a i on to sigurno nece gledati sa materijalne strane...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Julija
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Новембар 12, 2009, 09:31:19 » |
|
Ja cu imati manju svadbu i svi koji ce doci me jako dobro poznaju pa ne sumnjam da ce umeti da izaberu nesto bas po mom ukusu. A imam i tu slobodu da im kazem sta mi treba...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BoraBora
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Новембар 13, 2009, 12:19:37 » |
|
Tako cu i ja uraditi, svadba je isto manja, sa vecinom gostiju cu se videti licno, prilikm pozivanja, i lepo cu da kazem ljudima sta mi treba i kraj price....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nebojša28
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Новембар 23, 2009, 04:19:34 » |
|
Meni je potpuno ok da kazem svojim gostima sta mi treba...Tj tako sam i uradio....a sto je najzanimljivije-meni su vec poceli da daju poklone iako se zenim pocetkom decembra!I to mi je potpuno super!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Djavolak
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Децембар 08, 2009, 09:19:19 » |
|
I to je skroz OK, pa na svadbu treba poneti samo dobro raspolozenje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lenče
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Децембар 14, 2009, 01:39:40 » |
|
Bila sam na jednoj svadbi gde su se pokloni davali pre samog dana svadbe jer nisu imali standardno koverte nego su ljudi lepo napravili svadbenu listu u jednoj radnji.To je bilo stvarno sjajno!Moj buduci i ja smo odlucili da tako bude i kod nas...al se ja nadm da ce biti tu i tamo neka kovertica 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|