ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 06:51:07 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3
  Štampaj  
Autor Tema: Kad se daju pokloni mladencima?  (Pročitano 1830 puta)
dragana
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Септембар 14, 2009, 09:57:48 »

Bila sam na svadbi kod drugarice i nisam imala pojma kad da im dam poklon. vidim da nisam bila jedina svi gosti su bili zbunjeni i davali kad je ko stigo, pa me zanima postoji li neko pravilo, kad se odlazi do njihovog stola i daje poklon?
Sačuvana
tanja
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #1 poslato: Септембар 14, 2009, 08:29:07 »

To ne znam ni ja, al mislim da je odlican fazon kad organizuju hostese, pa lepo njima predas poklon, a one to sve stave u dogovorenu prostoriju u restoranu. Ja obicno dajem kovertu, pa sacekam ono kao mladence da dosetaju do stola da vide kako se zabavljamo i tad im dam.
Sačuvana
Vuk
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Септембар 29, 2009, 10:22:32 »

Mi cemo imati hostese koje ce rasporedjivati goste a jedna ce im pomoci da se "oslobode" poklona.Samo je bitno organizovati i jednu prostoriju gde ce moci da se stavljaju pokloni.
To sa hostesama je super!Mi smo to videli na jednoj svadbi preko i mnogo nam se dopalo.A i stvarno kulturno izgleda.
Sačuvana
Petar80
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #3 poslato: Октобар 26, 2009, 03:18:03 »

Ja sam bio na jednoj svadbi u unutrasnjosti Srbije i potpuno sam pao na teme kad sam cuo da jedan lik cita u mikrofon ko je sta doneo Cheesy
Mislim da je to prava nocna mora ali je bilo pomalo i zabavno. Ja sam organizovao jednu prostoriju u kuci za poklone a sa restoranom sam takodje dogovorio da mi daju jednu kao ostavu za poklone.Kako drugacije?
Sačuvana
Boki
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Октобар 28, 2009, 09:23:20 »

Hostese su stvarno super izbor al recimo mi imamo prilicno skroman budzet pa cu morati da angazujem moje dve sestricine da obavljaju njihov posao.Ne zaboravite spisak gostiju!!!!
Sačuvana
Emina
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Октобар 30, 2009, 05:45:43 »

Meni je potpuno glupo da mladenci idu od stola do stola, ljube se kao sa gostima a ovamo sire kesu za koverte Molim? Ja sam bila na svadbi gde su mladenci docekivali goste na ulazu , zdravili se sa njima i gosti su im urucivali sto poklone, sto koverte, sto sirok osmeh Smeško. Ipak su oni glavne zvezde i nekako mi i dolikuje da mladenci docekaju goste a ne hostese. Naravno ovo sve ukoliko svadba ima pristojan broj zvanica. Ja ne bih volela da mi na svadbi budu ljudi koje ne poznajem. Uzas!!! Nista radi reda, samo radi ljubavi Smeško
Sačuvana
Branko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Новембар 02, 2009, 04:23:51 »

Najbolji izbor je zasebna prostorija za poklone.I pravilan spisak gostiju Cheesy
Sačuvana
Vanja
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Новембар 03, 2009, 08:41:52 »

Pa nekako je ok da se pokloni daju kada se ulazi u kucu mlade/mladozenje...a mislim da sad manje vise svaki restoran ima zasebnu prostoriju za poklone.
Sačuvana
Kristijan
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Новембар 10, 2009, 04:37:13 »

Ja sam mom drugu dao poklon nedelju dana posle svadbe jer sam ga naterao da ide sa mnom da zajedno izaberemo poklon za njega Smeško
Sačuvana
Darko B
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Новембар 11, 2009, 10:13:39 »

Ma i to nije tako lose, bar sa drugarima moze tako... Bar znas da to coveku stvarno treba, a i on to sigurno nece gledati sa materijalne strane...
Sačuvana
Julija
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Новембар 12, 2009, 09:31:19 »

Ja cu imati manju svadbu i svi koji ce doci me jako dobro poznaju pa ne sumnjam da ce umeti da izaberu nesto bas po mom ukusu. A imam i tu slobodu da im kazem sta mi treba...
Sačuvana
BoraBora
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Новембар 13, 2009, 12:19:37 »

Tako cu i ja uraditi, svadba je isto manja, sa vecinom gostiju cu se videti licno, prilikm pozivanja, i lepo cu da kazem ljudima sta mi treba i kraj price....
Sačuvana
Nebojša28
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Новембар 23, 2009, 04:19:34 »

Meni je potpuno ok da kazem svojim gostima sta mi treba...Tj tako sam i uradio....a sto je najzanimljivije-meni su vec poceli da daju poklone iako se zenim pocetkom decembra!I to mi je potpuno super!
Sačuvana
Djavolak
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Децембар 08, 2009, 09:19:19 »

I to je skroz OK, pa na svadbu treba poneti samo dobro raspolozenje...
Sačuvana
Lenče
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Децембар 14, 2009, 01:39:40 »

Bila sam na jednoj svadbi gde su se pokloni davali pre samog dana svadbe jer nisu imali standardno koverte nego su ljudi lepo napravili svadbenu listu u jednoj radnji.To je bilo stvarno sjajno!Moj buduci i ja smo odlucili da tako bude i kod nas...al se ja nadm da ce biti tu i tamo neka kovertica Cheesy
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!