ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 06:52:25 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  
Autor Tema: Mini vencanica  (Pročitano 3318 puta)
Julija
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Новембар 11, 2009, 04:47:42 »

Jel znate neki dobar salon ili kreatora, koji nece da kosta bogatstvo, a koji rade unikatne haljine, ja bih neku kracu vencanicu, da bude bas onako neobicna... dobro, zadrzacu veo kako bih bila prava mlada! Namigivanje
Sačuvana
Anita
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Новембар 12, 2009, 04:55:15 »

Eh i ja bih volela mozda mini vencanicu, ali necu ipak. Ne mogu posle da razmisljam o komentarima rodbine sa obe strane Šokiran
Sačuvana
Jelena
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Новембар 13, 2009, 10:43:36 »

Stefani Sejmur u spotu "November rain".....eee to je bila lepa mini vencanica, i tada sam rekla da cu i ja sigurno imati slicnu. Medjutim, vreme se menja a i ukusi. I sada mi je ona lepa i upecatljiva ali ja necu sigurno kratku vencanicu nositi. Ne zbog komentara vec zato sto sam videla model duge vencanice za kojim sam odlepila....
Sačuvana
Stefan Bg
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #3 poslato: Новембар 17, 2009, 06:15:27 »

Tooooooooo......ja moju mladu samo vidim u extra mini.......ona je kao Boginja....mini joj bolje stoji....pa zašto ne bi bila i u mini venčanici....i onako tada treba da bude najlepša!!!!!!
Sačuvana
Zorana
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Новембар 24, 2009, 09:28:03 »

Ja obozovam mini suknje i haljine tako da sam se ja hrabro odlucila i za mini vencanicu.Imam sjajnu krojacicu i videla sam jedan model Pronovias koji je naravno dug ali u mom izvodjenju ce biti kratka vencanica Cheesy
Sačuvana
Tatjana
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #5 poslato: Новембар 24, 2009, 03:29:30 »

Ja sam se već odlučila za mini kao venčanicu!Drugarice su se oduševile,radila sam je po modelu koji sam skinula sa interneta , a imam sjajnu šnajderku koja ja moj san pretvorila u javu!Jednostavna je ,svedena.ali imaću dug veo preko glave, tako da ću ga kasnije skinuti!Izgleda fantastično!!!!!!
Sačuvana
Viki
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Децембар 08, 2009, 10:06:46 »

Ja sam mislila da to danas vise niko ne nosi. Treba bas da si posebna i da imas posebnog dasu da bi ti se sve to uklopilo dobro, i ne preterivati....
Sačuvana
Tijanica
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #7 poslato: Децембар 11, 2009, 10:54:58 »

Jednostavna, mini haljina....sigurno...to mi,svakako mnogo bolje stoji...Pozadi će biti duga i imaću dugi veo na glavi....jednostavna,a efektna...
Sačuvana
Maki
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Децембар 14, 2009, 12:17:02 »

Ma neeeeeee  kakav mini Molim? Pa to samo na filmu....ovako ima svi da zevaju u mladine noge Zaprepašćen
Sačuvana
Lola
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Децембар 16, 2009, 11:08:09 »

U pravu su i ovi sto su za a i ovi sto su protiv. Nije lako odluciti. Meni se isto jako dopada cuveni model mini vencanice sa dugackim velom ali.....mnogo mi je kontroverzno sada nositi tako nesto. Mislim da ipak vise "NE" jer ce ta vencanica samo po sebi skrenuti vise paznje nego sama mlada Neodlučan
Sačuvana
Stasha
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #10 poslato: Децембар 17, 2009, 03:43:15 »

mini,mini,mini,mini!!!!!
Sačuvana
Bubi
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #11 poslato: Децембар 18, 2009, 01:40:07 »

Maxi maxi maxi .... vi sto volite bas mini...da li ste svesne da ce sva rodbina, vasa i njegova, zevati u vase noge Molim?...Stvarno degutantno Neodlučan
Sačuvana
Julija
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Децембар 18, 2009, 03:07:19 »

UUU nisam ocekivala da ce moja tema izazvati ovoliko reakcija Namigivanje Namigivanje Namigivanje Dosta ste mi pomogle, preko dana cu obuci tu kratku  koja ce biti pravo malo remek delo a iza ponoci dugu i elegantnu...spremamo neki spektakl za sitne sate i hocu da sve bude drugacije!!!!
Sačuvana
Suncica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Децембар 24, 2009, 02:55:09 »

Ko voli mini nek izvoli, ali mi je ipak glupe recimo u crkvi pred svestenikom biti u minicu i prevelikom dekolteu. Bolje obuci nesto tako posle crkvenog vencanja na primer.
Sačuvana
MimiNS
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #14 poslato: Децембар 25, 2009, 03:14:32 »

Suncice, kratka haljinica, a u crkvi nesto preko...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!