ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 06:58:25 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 5
  Štampaj  
Autor Tema: Izbor muzike  (Pročitano 1992 puta)
Aleksandra
Jr. Member
**

Pogledaj profil
« poslato: Новембар 16, 2009, 12:18:41 »

Kako da "pomirim" sve ukuse na svadbi - iako su mi gosti vecinom mladji, ne slusaju svi istu vrstu muzike, za nekoga je super provod uz trubace, za nekoga uz Guettu a kao narodnjaci su provereno dobri Smeško. Ja im sigurno ne mogu dovesti 10 bendova, ne znam, sta mislite o DJ-u?
Sačuvana
Olivera Kursumlija
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Новембар 17, 2009, 01:37:49 »

Najbolje ti je da nadjes neki bend koji ume da svira pomalo od svega...e,sad volela bih i ja da mi David Morales svira na svadbi...  Cheesy
Sačuvana
KristinaNBG
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Новембар 18, 2009, 12:52:56 »

Pa da, bar ti danasnji bendovi uglavnom sviraju sve, sta ce ljudi, morali da se prilagode... Smeško Krenes malo op klubovima, vidis kako ko radi...ma dopasce se gostima i ona muzika koju kao nikad ne bi slusali, samo kad ih ponese atmosfera... samo da bude nesto veselo!
Sačuvana
Marko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Новембар 23, 2009, 02:19:32 »

Procenis kakvo je drustvo, vec sigurno znas sta ko voli, bar oni blizi, zavisi i kolika je svadba...pa nekako odlucis prema vecini... ali prvo podjes od sebe!
Sačuvana
KatarinaBG
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Новембар 25, 2009, 11:57:24 »

Uuuu sto sam ja osetljiva na izbor muzike. Kod mene na svadbi bend ce svirati samo ono sta ja odaberem. U stvari napravicemo kombinaciju tako da oni  tj.bend daju svoje predloge kako bi se atmosfera odrzala na nivou. Oni bliski meni ce imati po jednu pesmu po svom izboru (ali znaci samo ako je normalna!!!!!!!).
Sačuvana
Vojin
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Новембар 25, 2009, 02:11:11 »

SAMO I JEDINO STARI NARODNJACI NA SVADBI!
Sačuvana
Dalibor75
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Новембар 30, 2009, 04:17:02 »

Preporuka je veoma dobar nacin da dodjete do nekog dobrog benda al prvo treba sami da procenite sta zelite a sta NE zelite na svojoj svadbi!To vam je vec pola posla gotovo...
Sačuvana
Valentina
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #7 poslato: Децембар 01, 2009, 10:36:48 »

Bas kao sto kazes, kad znas sta neces, to je vec pola posla gotovo, onda mi je vec lakse.... znam da necu neke pesme koje su bile hit pre 40 godina...ovo je 21.vek i ne ide mi da slusam o cuvanju ovcica, ali isto tako, neke pesme sa "nepristojnom "tematikom ne dolaze u obzir!
Sačuvana
DjoleDjole
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #8 poslato: Децембар 08, 2009, 08:17:16 »

Nirvana ,Silvana ,Saban, Brena,pa malo evergrin (da se babe razgale), pa pop muzika (da se slikamo),pa opet Haris...pa Ceca....pa stare dobre....
Sačuvana
Stefan
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Децембар 09, 2009, 09:33:08 »

A ovo je dobro, da se slikamo, Smeško Smeško Smeško....ma mora tako! zamisli svadbu gde nema Brene i Sabana!!
Sačuvana
El Beso
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Децембар 11, 2009, 10:23:43 »

Meni je vrh kada ima svega al to nekako dobro da se upakuje...
Sačuvana
Julijana
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Децембар 18, 2009, 01:28:59 »

ma najbolje je kad sam biras muziku,ipak ne mozes svima ugoditi a posto je to samo moj dan-bojim se da ce to biti samo moj izbor Smeško
Sačuvana
Suncica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Децембар 24, 2009, 03:20:06 »

Ja sam bila na jednoj divnoj svadbi i odusevila se izborom muzike, pa ce tako biti i na mojoj. Malo starogradskih, malo ciganskih, malo starih makedonskih, Ruskih pesama, pa onda Haris, Ceca i slicno ali kavalitetno, pa Cola, pa Corba itd. Ma bilo je stvarno fenomenalno.
Sačuvana
Saška
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Децембар 28, 2009, 01:11:10 »

Ma,muzika koja ume da napravi sjajnu atmosferu je stvarno neprocenjiva!Nema tog menija niti vencanice koji vam mogu pomoci ako jed atmosfera smorna...
Sačuvana
David
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Децембар 30, 2009, 09:59:32 »

Treba im samo reci sta NE ZELITE da cujete na svojoj svadbi! Te neke nacionalne, sa "politickom" tematikom ili neke koje tekstom vise prigoduju nocnom klubu nego vencanju.... to ne nikako!!!
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 5
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!