Aleksandra
Jr. Member

|
 |
« poslato: Новембар 16, 2009, 12:18:41 » |
|
Kako da "pomirim" sve ukuse na svadbi - iako su mi gosti vecinom mladji, ne slusaju svi istu vrstu muzike, za nekoga je super provod uz trubace, za nekoga uz Guettu a kao narodnjaci su provereno dobri  . Ja im sigurno ne mogu dovesti 10 bendova, ne znam, sta mislite o DJ-u?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Olivera Kursumlija
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Новембар 17, 2009, 01:37:49 » |
|
Najbolje ti je da nadjes neki bend koji ume da svira pomalo od svega...e,sad volela bih i ja da mi David Morales svira na svadbi... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
KristinaNBG
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Новембар 18, 2009, 12:52:56 » |
|
Pa da, bar ti danasnji bendovi uglavnom sviraju sve, sta ce ljudi, morali da se prilagode...  Krenes malo op klubovima, vidis kako ko radi...ma dopasce se gostima i ona muzika koju kao nikad ne bi slusali, samo kad ih ponese atmosfera... samo da bude nesto veselo!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Marko
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Новембар 23, 2009, 02:19:32 » |
|
Procenis kakvo je drustvo, vec sigurno znas sta ko voli, bar oni blizi, zavisi i kolika je svadba...pa nekako odlucis prema vecini... ali prvo podjes od sebe!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
KatarinaBG
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Новембар 25, 2009, 11:57:24 » |
|
Uuuu sto sam ja osetljiva na izbor muzike. Kod mene na svadbi bend ce svirati samo ono sta ja odaberem. U stvari napravicemo kombinaciju tako da oni tj.bend daju svoje predloge kako bi se atmosfera odrzala na nivou. Oni bliski meni ce imati po jednu pesmu po svom izboru (ali znaci samo ako je normalna!!!!!!!).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vojin
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Новембар 25, 2009, 02:11:11 » |
|
SAMO I JEDINO STARI NARODNJACI NA SVADBI!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dalibor75
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Новембар 30, 2009, 04:17:02 » |
|
Preporuka je veoma dobar nacin da dodjete do nekog dobrog benda al prvo treba sami da procenite sta zelite a sta NE zelite na svojoj svadbi!To vam je vec pola posla gotovo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Valentina
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Децембар 01, 2009, 10:36:48 » |
|
Bas kao sto kazes, kad znas sta neces, to je vec pola posla gotovo, onda mi je vec lakse.... znam da necu neke pesme koje su bile hit pre 40 godina...ovo je 21.vek i ne ide mi da slusam o cuvanju ovcica, ali isto tako, neke pesme sa "nepristojnom "tematikom ne dolaze u obzir!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DjoleDjole
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Децембар 08, 2009, 08:17:16 » |
|
Nirvana ,Silvana ,Saban, Brena,pa malo evergrin (da se babe razgale), pa pop muzika (da se slikamo),pa opet Haris...pa Ceca....pa stare dobre....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Stefan
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Децембар 09, 2009, 09:33:08 » |
|
A ovo je dobro, da se slikamo,  ....ma mora tako! zamisli svadbu gde nema Brene i Sabana!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
El Beso
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Децембар 11, 2009, 10:23:43 » |
|
Meni je vrh kada ima svega al to nekako dobro da se upakuje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Julijana
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Децембар 18, 2009, 01:28:59 » |
|
ma najbolje je kad sam biras muziku,ipak ne mozes svima ugoditi a posto je to samo moj dan-bojim se da ce to biti samo moj izbor 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Suncica
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Децембар 24, 2009, 03:20:06 » |
|
Ja sam bila na jednoj divnoj svadbi i odusevila se izborom muzike, pa ce tako biti i na mojoj. Malo starogradskih, malo ciganskih, malo starih makedonskih, Ruskih pesama, pa onda Haris, Ceca i slicno ali kavalitetno, pa Cola, pa Corba itd. Ma bilo je stvarno fenomenalno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Saška
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Децембар 28, 2009, 01:11:10 » |
|
Ma,muzika koja ume da napravi sjajnu atmosferu je stvarno neprocenjiva!Nema tog menija niti vencanice koji vam mogu pomoci ako jed atmosfera smorna...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
David
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Децембар 30, 2009, 09:59:32 » |
|
Treba im samo reci sta NE ZELITE da cujete na svojoj svadbi! Te neke nacionalne, sa "politickom" tematikom ili neke koje tekstom vise prigoduju nocnom klubu nego vencanju.... to ne nikako!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|