KristinaNBG
Newbie
|
 |
« poslato: Новембар 17, 2009, 03:00:35 » |
|
Znam da je vreme pundji i onih "zamotuljaka" u kosi odavno proslo  ali bih ipak htela da imam neku svecaniju frizuru, svaki dan mi je kosa ispeglana, pa bih nesto drugacije. Vencanica ce mi biti prilicno jednostavna, pa bih vas zamolila za savet i ako moze preporuka za nekog dobrog frizera.HVALAAA!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Andja
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Новембар 18, 2009, 11:57:32 » |
|
Znas sta-ja imam skroz skroz kratku kosu i mislim da je vama sa dugom mnogo lakse nego meni.Ja imam samo jednu frizuru tj mozda eventualno 2 i - to je to!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
KristinaNBG
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Новембар 18, 2009, 12:31:48 » |
|
E i ja nekad pozelim da imam bas kratku kosu, dodam jednu snalicu i to je to...:-)))..Ne znam, mozda je najbolje da stavim neki atraktivan detalj u kosu pa da se ne mucim mnogo oko loknica....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Olja
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Новембар 18, 2009, 12:45:21 » |
|
E pa Andjo jesi li razmisljala o umetku ili o perici  , ako hoces da sokiras buduceg muza da te ne prepozna na vencanju  . Ja ne podnosim kada mlade naviju one sarme na kosu, pa one pundje pa neko brdo cvetica, bisera, cuda, kao da su izasle iz sume neke  . Ja cu imati jedan diskretan i lep cvetic sa strane...i to. Pusten akosa naravno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sonja
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Новембар 19, 2009, 03:56:51 » |
|
Moja ce osa biti blago uvijena bez ikakvih drangulija na njoj!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tanja NS
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Новембар 19, 2009, 06:21:34 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dragana80
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Новембар 23, 2009, 09:44:53 » |
|
Ja cu imati blago podignutu kosu, ne klasican pundja vec nesto lezernije, sa nekoliko sitnih cvetica. Ne treba preterivati ni u cemu pa cak ni na taj dan 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Slobodanka
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Новембар 24, 2009, 03:51:20 » |
|
E pa ja imam prirodno kovrdzavu kosu koja mi je uvek pravila problem. Dok su me skoro sve devojke zadivljeno gledale i zelele da imaju takvu kosu, ja sam zelela suprotno. Bas sam na muci sta da radim. Da li da budem kao i uvek kovrdzava ili da se ispeglam?  Pomagajte!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Malena82
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 24, 2009, 04:04:33 » |
|
Ja nisam za neke radikalne promene, ali uz dobrog frizera mislim da i te kovrdzice mozes sasvim lepo da "upakujes" Meni ce frizuru da pravi drug koji je super frizer i rekao je da moram da mu dozvolim da napravi malo umetnicko delo...ne brinem se jer me dobro poznaje i zna sta volim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maja Petar
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 26, 2009, 09:23:04 » |
|
Ja sam u svakom slucaju za pustenu kosu umestu podignute, osim ako se udajete u jeku leta. Tada da ne biste pale u nesvest, morate podici kosu. Ne ozbiljno, moja drugarica je imala super frizuru tj.pustenu kosu za svoju svadbu da bi je vec na pola svadbe podigla nekom bezveznom snalom jer joj je bilo jako vruce!!!! A onda je na slikama to jako lose izgledalo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bilja
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Новембар 27, 2009, 10:59:21 » |
|
Slozicu se sa prethodnim odgovorom, s tim da sam ja prisustvovala na dve svadbe gde mlada nije podigla kosu snalom ali joj se kosa ulepila i "isfronclala" jer je bilo pakleno i napolju i u sali  . Druga je imala slicnu situaciju...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Valentina
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Новембар 27, 2009, 03:48:37 » |
|
Bilo bi super kad bi bar imale neku drugaricu frizerku medju goscama pa da pritrci u pomoc.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Alexandra
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Новембар 30, 2009, 02:56:47 » |
|
ja cu imati repic sa par malenih cirkona zakacenih na njemu, a kosa zalizana. Videla sam u jednom casopisu taj fazon a i meni lepo stoji rep! Planirala sam da se ofarbam u tamnije kako bi bio veci kontrast sa vencanicom, ali sam ipak odustala.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dusica
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Децембар 03, 2009, 01:12:20 » |
|
Ja cu imati blago podignutu kosu, nesto skroz neformalno, ali me interesuje gde bih mogla da nadjem onaj mali polu-sesiric sa mrezicom napred. To mi je tako romanticno, ali po salonima nisam videla nesto slicno. Pitam se da li mozda ovi stari majstori, tamo npr. iz Balkanske, mogu da mi naprave tako nesto?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelisaveta
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Децембар 03, 2009, 01:37:12 » |
|
Vidim da mnoge devojke insistiraju na pustenoj kosi. To je u redu ako je neka ne klasicna vencanica, te u skladu sa njom. Ipak ukoliko imate vencanicu koja je zaista elegantna, najprikladnije mi je da se i pundja tu nadje kao izbor za vencanu frizuru. Ne biti demode vec ima dosta atraktivnih modernih varijanti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|