ReciDA - specijalizovani casopis za vencanja
Мај 22, 2012, 07:08:32 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 6
  Štampaj  
Autor Tema: Sminka  (Pročitano 2664 puta)
VericaKG
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Новембар 20, 2009, 11:57:42 »

Znam da svaka mlada hoce da izgleda najbolje sto moze, posto imam dovoljno vremena do svadbe, ne znam da li da se odlucim za trajnu sminku i nadogradnju kose? Ne znam koliko je pametno "))) tog dana pojaviti se totalno promenjen?
Sačuvana
Dragana80
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Новембар 23, 2009, 09:43:11 »

Mislim da mlada treba da izgleda otmeno, ali svako treba da se nasminka onako kako mu najbolje pristoji. Bez napadne sminke i vestackih trepavica!!! To je degutantno. A o nadogradnji kose da ne pricam, osim ako bas imas jako losu kosu ili jako kratku. Mada svako bi trebalo da bude to sto jeste, a ne sa 100 dzidzabidza na taj dan, pa kad poskidas to sve, pobegne ti mladozenja Cheesy
Sačuvana
Natašica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Новембар 23, 2009, 02:21:19 »

Ja cu se sama sminkati za svoju svadbu jer mislim da sam, sminkajuci se od svoje 15 godine, naucila sta mi najbolje stoji!
Bice to malojaca sminka al ne onako - nafrakano Cheesy
Sačuvana
Tatjana
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #3 poslato: Новембар 24, 2009, 03:38:53 »

Ja imam sjajnu šminkerku, ona je dugo radila na Pinku...Lejla...fantastična je...ima sve moje preporuke!!!!!
Sačuvana
Slobodanka
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Новембар 24, 2009, 03:47:58 »

Mene ce moja drugarica da nasminka, mada nije profesionalna sminkerka. Lep ten da se ne razlikuje od boje vrata Zelenko, oci malo jace istaknute i nezna boja na usnama. I to je to.
Sačuvana
Maja Petar
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Новембар 26, 2009, 09:37:36 »

Nemojte prepustati amaterima da vas za taj dan "srede" pa makar to bila i vasa najbolja drugarica koju obozavate. Ipak to treba da bude profesionalna sminak, koja ce izdrzai i lepo izgledati na licu citav dan!!!
Sačuvana
Bilja
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Новембар 27, 2009, 10:56:03 »

Ja znam da cu imati jace istaknute oci a na usnama blagi dugotrajni karmin sa malo sjaja koji cu obnavljati, ali obzirom na silno ljubljenje koje me ocekuje ne nadam se da ce mi ostati na usnama. Jedino kada se budem slikala cu ga popraviti.
Sačuvana
Malena82
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Новембар 30, 2009, 01:39:22 »

Ja nisam za neke ekstremne promene kad je u pitanju sminka i frizura, treba biti svez, prirodan, blistavog tena, a kosa....samo sto manje laka! :)Bitno je sminka bude kvalitetna i da budemo lepe celog dana!!!
Sačuvana
Alexandra
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Новембар 30, 2009, 02:58:16 »

na ocima samo maskara, dobar i postojan puder i malo jace naglasene usne.
Sačuvana
Milana
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #9 poslato: Децембар 01, 2009, 10:42:36 »

Svedena šminka    to je super.....
Sačuvana
Verica
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Децембар 04, 2009, 10:29:31 »

Trajna sminka je zakon!!!!!! Nemas brige oko razmazivanja a i sto neko rece na ovom forumu, mladozenja nece pobeci glavom bez obzira kad vas vidi ujutro bez sminke Namigivanje Namigivanje Namigivanje
Sačuvana
Vila2000
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Децембар 04, 2009, 11:48:56 »

To jeste istina, ali sta ako ti nekad dosadi ta trajna... mada se ne razumem puno u tu tehniku pa ne znam tacno kakvi su efekti... samo sto se ja bojim tih iglica...mada ko zna....
Sačuvana
Svetlana
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Децембар 07, 2009, 10:33:01 »

Po mom misljenju mlada treba da izgledasto prirodnije, nekako cisto i umiveno u skladu sa belom vencanicom. Dobar puder koji se ne razmazuje, maskara, rumenilo i sjaj za usta, koji se po potrebi obnavlja. Ne treba praviti cirkus od svog lica u svakom slucaju.
Sačuvana
Valentina
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #13 poslato: Децембар 07, 2009, 12:10:19 »

Mlada treba da izgleda negovano, uredno, sveze a sminka treba tek da akcentuje ono sto je najlepse na licu....E kako sam ovo lepo rekla! Zelenko Zelenko Zelenko
Sačuvana
Viki
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Децембар 08, 2009, 10:31:02 »

Nema tu mnogo sta da se raspravlja. Ukusi su razliciti, a o ukusima ili neukusima ne treba raspravljati!!! Ko sta voli nek izvoli Cheesy. Ne mozes ocekivati od neke zene koja je uvek nafrakana da se taj dan pretvori u mladu sa svedenom sminkom. Pa jel da?
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 6
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!