VericaKG
Newbie
|
 |
« poslato: Новембар 20, 2009, 11:57:42 » |
|
Znam da svaka mlada hoce da izgleda najbolje sto moze, posto imam dovoljno vremena do svadbe, ne znam da li da se odlucim za trajnu sminku i nadogradnju kose? Ne znam koliko je pametno "))) tog dana pojaviti se totalno promenjen?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dragana80
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Новембар 23, 2009, 09:43:11 » |
|
Mislim da mlada treba da izgleda otmeno, ali svako treba da se nasminka onako kako mu najbolje pristoji. Bez napadne sminke i vestackih trepavica!!! To je degutantno. A o nadogradnji kose da ne pricam, osim ako bas imas jako losu kosu ili jako kratku. Mada svako bi trebalo da bude to sto jeste, a ne sa 100 dzidzabidza na taj dan, pa kad poskidas to sve, pobegne ti mladozenja 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Natašica
Newbie
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Новембар 23, 2009, 02:21:19 » |
|
Ja cu se sama sminkati za svoju svadbu jer mislim da sam, sminkajuci se od svoje 15 godine, naucila sta mi najbolje stoji! Bice to malojaca sminka al ne onako - nafrakano 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tatjana
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Новембар 24, 2009, 03:38:53 » |
|
Ja imam sjajnu šminkerku, ona je dugo radila na Pinku...Lejla...fantastična je...ima sve moje preporuke!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Slobodanka
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Новембар 24, 2009, 03:47:58 » |
|
Mene ce moja drugarica da nasminka, mada nije profesionalna sminkerka. Lep ten da se ne razlikuje od boje vrata  , oci malo jace istaknute i nezna boja na usnama. I to je to.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maja Petar
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Новембар 26, 2009, 09:37:36 » |
|
Nemojte prepustati amaterima da vas za taj dan "srede" pa makar to bila i vasa najbolja drugarica koju obozavate. Ipak to treba da bude profesionalna sminak, koja ce izdrzai i lepo izgledati na licu citav dan!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bilja
Newbie
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Новембар 27, 2009, 10:56:03 » |
|
Ja znam da cu imati jace istaknute oci a na usnama blagi dugotrajni karmin sa malo sjaja koji cu obnavljati, ali obzirom na silno ljubljenje koje me ocekuje ne nadam se da ce mi ostati na usnama. Jedino kada se budem slikala cu ga popraviti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Malena82
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Новембар 30, 2009, 01:39:22 » |
|
Ja nisam za neke ekstremne promene kad je u pitanju sminka i frizura, treba biti svez, prirodan, blistavog tena, a kosa....samo sto manje laka! :)Bitno je sminka bude kvalitetna i da budemo lepe celog dana!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Alexandra
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Новембар 30, 2009, 02:58:16 » |
|
na ocima samo maskara, dobar i postojan puder i malo jace naglasene usne.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milana
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Децембар 01, 2009, 10:42:36 » |
|
Svedena šminka to je super.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Verica
Newbie
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Децембар 04, 2009, 10:29:31 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vila2000
Newbie
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Децембар 04, 2009, 11:48:56 » |
|
To jeste istina, ali sta ako ti nekad dosadi ta trajna... mada se ne razumem puno u tu tehniku pa ne znam tacno kakvi su efekti... samo sto se ja bojim tih iglica...mada ko zna....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Svetlana
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Децембар 07, 2009, 10:33:01 » |
|
Po mom misljenju mlada treba da izgledasto prirodnije, nekako cisto i umiveno u skladu sa belom vencanicom. Dobar puder koji se ne razmazuje, maskara, rumenilo i sjaj za usta, koji se po potrebi obnavlja. Ne treba praviti cirkus od svog lica u svakom slucaju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Valentina
Newbie
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Децембар 07, 2009, 12:10:19 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Viki
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Децембар 08, 2009, 10:31:02 » |
|
Nema tu mnogo sta da se raspravlja. Ukusi su razliciti, a o ukusima ili neukusima ne treba raspravljati!!! Ko sta voli nek izvoli  . Ne mozes ocekivati od neke zene koja je uvek nafrakana da se taj dan pretvori u mladu sa svedenom sminkom. Pa jel da?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|